ISPOVEST MILIJANE, SESTRE BRUTALNO UBIJENOG PEKARA: Sve ću da ispričam! Čim sam ugledala Filipa u policiji, bilo mi je jasno! (FOTO)

zrtva

Foto: Fejsbuk/Nikola Ostojic

Najbliža rodbina ubijenog vlasnika pekare Nikole Ostojića, zločina zbog kojeg je policija uhapsila F. G. (31), tvrdi da je odmah sumnjala na vlasnika staklorezačke radnje!

– Sve ću da ispričam… Znala sam da je on. Prvo što sam ugledala kada sam ušla u policijsku stanicu 29. novembar bio je inspektor koji mi je rekao da sačekam.

[adsenseyu5]

Onda je izašao F. G. i kada sam ga videla, znala sam da je on. Sve sam rekla tada policiji, i gde je on, i gde se nalazi radnja, niko me nije slušao, čekali su dva dana… – ispričala je očajna sestra Milijana.

FOTO: Fejsbuk

Nikolinu suprugu Veru pokušavali su koliko-toliko da uteše najbliži prijatelji.

Nisu nam zvanično rekli da je Nikola, ali ko bi drugi bio. Zašto se to desilo? Zbog para – kratko je rekla ona.

[adsenseyu1]

Komšinica Julijana je bila nerazdvojna sa Nikolom još otkako se doselio iz Prijepolja.

– Bio je divan dečko, vaspitan, vredan. Oženio se, lepo vodio brigu o detetu. Mogu da potpišem da nikakav alkoholizam, niti narkomanija nisu u pitanju – rekla je Julijana.

MASOVNA TUČA NA BUVLJAKU U NIKŠIĆU: Motke, pesnice, totalni haos (VIDEO)

Uhapšeni F.G. je, kako se saznaje, staklorezačku radnju nasledio od oca. Problem je očigledno bio u novcu. F. G. je od Nikole stalno tražio, te daj 1.800, pa 2.000, pa 3.000.

Niko, međutim, nije znao šta će mu. Nije se kockao, ko zna za šta mu je trebalo – pričaju ljudi koji su obojicu dobro poznavali.

[adsenseyu1]

F. G. se, kako pričaju upućeni, dosta zadužio u poslednje vreme, a znao je da Nikola ima novca pošto je planirao da proširi posao i otvori nekoliko lokala širom grada.

SMRT KOJA JE ZAPREPASTILA NOVI SAD: U 1.10 iza ponoći je neko pozvonio, znao sam da mi je sin ubijen. Na ulici. METAK U GLAVU (FOTO)

Kako se saznaje, uhapšeni F. G. se oženio pre manje od mesec dana.

[adsenseyu4]

(Dnevne.rs /Kurir.rs/Blic)

[adsenseyu2]