INCIDENT U KUMODRAŠKOJ: Tukli radnika perionice (INFO)

amerika

Foto: Tanjug/AP

U auto-perionici u Kumodraškoj ulici danas oko 13 časova došlo je do incidenta, kada su majka i ćerka u društvu još tri muškarca upale i počele fizički da napadaju radnika, koga su na kraju silom ugurali u kola i odvezli se.

Kako saznaje “Blic”, muškarac u automobilu “fiat punto” i majka i ćerka sa dva muškarca u BMW-u došli su i počeli fizički i verbalno da maltretiraju radnika R.R (32), kažu za “Blic” u perionici.

[adsenseyu4]

– Odjednom smo čuli ciku i vrisku. Kad smo izleteli, videli smo da u “puntu” sedi muškarac, a dve žene i dva muškarca tuku radnika i jure po perionici – rekao je vlasnik za “Blic”.

Kako saznajemo, majka i ćerka koje su maltretirale radnika drže drugu perionicu na Novom Beogradu, u kojoj je R.R. radio do pre nekoliko dana.

– On je teškog materijalnog stanja, bez roditelja na Vidikovcu. Rekao nam je da nije mogao više da izdrži na starom radnom mestu, da je bukvalno pobegao od njih dve, ali ne znamo zašto – ispričao je vlasniik.

Nakon incidenta grupa se, kako saznajemo, odvezla u perionicu na Tošinom bunaru koja je u vlasništvu majke i ćerke. Prema rečima očevidaca iz objekata u blizini perionice na Tošinom bunaru, svađa se nastavila, a ubrzo je intervenisala i policija.

Istraga je u toku.

[adsenseyu5]

(Dnevne.rs /Izvor:Andriana janković,Blic.rs)

[adsenseyu2]

[adsenseyu1]