HOROR U SRBIJI – Milenko je ostao bez najmilijih! ‘Decu ću da oplaćem i sahranim, a onda da žalim do kraja života!’ (FOTO)

saobracajka

Foto: Telegraf

Zvao sam svog prijatelja, hirurga, koji je, ispostavilo se, bio dežurni te noći. Rekao mi je: “Milenko, zar je to tvoj unuk!? Prijatelju, nemam ništa dobro da ti kažem” – kaže Petrović

Milenko Petrović, nesrećni otac nastradale Marijane Selaković (38), koja je u utorak uveče sa suprugom Milanom (36) i sinom jedincem Aleksandrom stradala u jezivoj saobraćajnoj nesreći na magistrali kroz Šljivovicu ispod Zlatibora ispričao je za “Alo” kako je u utorak veče saznao za smrt ćerke i zeta i unuka koji je kasnije podlegao povredama.

– Decu da oplačem, sahranim, a posle da ih žalim do kraja života, ako se to životom bude moglo zvati – kaže za “Alo!” Milenko Petrović.

Porodica Selaković stradala je na nekoliko kilometara od svoje kuće kada se u njihovu “korsu” zakucao “audi 3″ koji je išao iz pravca Užica.

 

[adsenseyu4]

 

– Sin me je pozvao da me pita kakav je to udes bio nedaleko od naše kuće jer mu je drug javio da je bila neka nesreća u Šljivovici i da stoji u koloni automobila.

Znao sam da su ćerka, zet i unuk krenuli ka Čajetini – teško uspeva da izusti Milenko. Odmah je pozvao ćerku, pa zeta, ali se niko nije javljao. Rođaci iz Čajetine su rekli da još nisu stigli kod njih.

hitna

Foto ilustracija: Telegraf

– Pozvao sam Milanovu tetku Stanku, kod koje su živeli, rekla mi je da su otišli nedavno. Sve mi je bilo jasno, ubrzo i potvrđeno da su ćerka i zet mrtvi, i rečeno da je unuk prebačen u bolnicu. Zvao sam svog prijatelja, hirurga, koji je, ispostavilo se, bio dežurni te noći. Rekao mi je: “Milenko, zar je to tvoj unuk!? Prijatelju, nemam ništa dobro da ti kažem” – kaže Petrović.

Kroz nekoliko minuta zvali su supruga, sin, rođaci, ali nije hteo da se javlja. Tek posle nekog vremena se javio.

– Rekao sam da su svi mrtvi. Izgiboše mi najmiliji, ni krivi ni dužni, ali ne mogu za sada da krivim nikoga. Jednu granu su mi odlomili i nikad je neću preboleti – priča neutešni Petrović.Sahrana porodice Selaković biće održana sutra u selu Kremna, odakle je Milan rodom.

 

[adsenseyu1]

 

Inače, Vojislav Starčević (39) iz Užica, vozač “audija 3″ koji se sudario sa “korsom” u kojoj je poginula porodica Selaković iz Sušice, bio je pod dejstvom alkohola.

Utvrđeno je da je imao 1,33 promila alkohola u krvi, a krivičnom prijavom koja je dostavljena Višem tužilaštvu u Užicu tereti se da je on izazvao nesreću pošto je na ulasku u krivinu, preko pune linije pokušao da pretekne “tojotu” koja je išla ispred njega. U njegovoj levoj traci došlo je do direktnod udesa sa “korsom”.

Milan Selaković, je vozio poštujući propise, ali nije uspeo da izbegne sudar i spase sebe i svoju porodicu smrti. Tužilaštvo će predložiti pritvor protiv Starčevića koji je zbog preloma butne kosti i karlice na lečenju u Kliničko – boliničkom centru u Beogradu.

(Dnevne.rs /Izvor: Telegraf.rs)

[adsenseyu2]

[adsenseyu5]

1 Comment on "HOROR U SRBIJI – Milenko je ostao bez najmilijih! ‘Decu ću da oplaćem i sahranim, a onda da žalim do kraja života!’ (FOTO)"

  1. AVdsYy Thanks-a-mundo for the post.Really thank you! Much obliged.

Comments are closed.