Horor u Kragujevcu: Ubio radnika na pumpi zbog 200 dinara!? (FOTO)

Dragan
Kako Telegraf saznaje, sinoć posle 20 sati Danko M. je svojim autom stao na pumpu “DMB petrol” u Bukoviku da kupi plin. Imao je samo 300 dinara. Ubijeni mu je navodno rekao da toče za najmanje 500 dinara

Igor Mitić (31) iz sela Bukovik kraj Aranđelovca, koji je sinoć ubijen na lokalnoj benzinskoj pumpi, stradao je zbog 200 dinara! Njega je ubio jednim hicem iz pištolja, na pumpi gde je radio, Danko M. (43) iz Bukovika. Danko B. je pucao samo zbog toga što je hteo u svoj auto da naspe plin za 300 dinara, a pumpadžija mu je rekao da toče za najmanje 500. Zbog vrednosti paklice cigareta Igorova deca danas nemaju oca!

POLICIJA U AKCIJI: Ekskluzivni snimak hapšenja 18 dilera droge u Lazarevcu! (VIDEO)

Kako Telegraf saznaje, sinoć posle 20 sati Danko M. je svojim autom stao na pumpu “DMB petrol” u Bukoviku da kupi plin. Imao je samo 300 dinara. Ubijeni mu je navodno rekao da toče za najmanje 500 dinara.

Foto: Telegraf

I svedoci su u šoku. Niko još nije objasnio da li je ubijeni svom ubici nasuo gorivo, a ovaj onda rekao da nema sve pare ili su se posvađali, pa ubica nije ni uzeo plin. Kako bilo, ubica je izjurio napolje, seo u auto i otišao. Došao je kući, uzeo pištolj, i ukućanima verovatno rekao da će da ode i raspravi se sa pumpadžijom. U kući je tada bio njegov sin od 20 godina, koji se uplašio da bi moglo da se desi nešto loše videvši da otac traži oružje.

[adsenseyu1]

Danko je sa pištoljem za pojasom seo u auto i krenuo nazad na pumpu. Svi koji su ga sinoć videli kažu da bio pijan, što kada je reč o njemu, nije ništa novo. Kako je Danko autom krenuo ka pumpi, njegov sin je potrčao za kolima, jer je pumpa dve ulice dalje. Mladić je hteo da spreči najgore. Nije uspeo – kaže sagovornik Telegrafa.

Foto: Telegraf

Kako pumpa ima dva dela, prodajni i kafić pored, nekoliko gostiju u kafiću čuli su, a neki i videli šta se dešavalo. Jedan od njih kaže da je Danko M. uz škripu zaustavio auto, istrčao van i ušao u prodajni deo pumpe.

– Počeo je da viče na Igora koji je najpre pokušao da ga smiri, a onda su se pokoškali. Igor ga je odgurnuo. Danko je izvadio pištolj i njime počeo da vitla okolo. U prodavnici je bila i jedna radnica. Igor je pošao unazad, počeo da beži, pa se sklonio iza pulta. Ponavljao je: “Šta ti je čoveče”, “smiri se”.

[adsenseyu1]

 Odjeknuo je pucanj. Igor je pao. Danko se zateturao, okrenuo ka vratima i istrčao van – kaže šokirani očevidac koji nije želeo da svedoči pod svojim imenom.

On dodaje da je užasu na pumpi prisustvovao i sin ubice pokušavajući da smiri srasti. Kada je Danko pobegao, njegov sin je Igora, koji je bio na umoru, stavio u očev auto parkiran van i pokušao da ga odveze u bolnicu.

Foto: Telegraf

Policija je Danka M. posle oko pola sata pronašla i uhapsila. On će biti sproveden istražnom sudiji višeg suda u Kragujevcu.

U kući ubijenog Igora Mitića još nisu svesni da se Igor neće vratiti s posla. Igor je za sobom ostavio suprugu Valentinu i dva sina od osam godina i 17 meseci. Otac ubijenog, Dragan Mitić, kaže da još uvek ne zna šta se tačno njegovom sinu desilo.

– Igor je sinoć u 19 sati otišao na posao, radio je treću smenu. Starijem sinu je poslednje rekao da će ga oko 21 sat pozvati da ga presliša neku pesmicu koju je mali trebalo da nauči. Nije pozvao. U jedan sat iza ponoći došla nam je policija na vrata. Tada mi se svet srušio – kaže očajni otac.

Foto: Telegraf

Za ubicu Danka M. svi u Bukoviku kažu da nije loš čovek, ali je prgav kada se napije. Svi takođe dodaju da se iz korena promenio nakon ratišta u Hrvatskoj.

– Bio je na dva ratišta, Hrvatska i Kosovo. Iz Hrvatske se vratio sa teškim povredama stomaka, geleri su ga pokosili pa je imao nekoliko operacija. Onda je bio na ratištu i na Kosovu. Tek tada se promenio, ratovi su mu uništili dušu – kaže njegova komšinica.

Danko M. nigde nije zaposlen. Živeo je od invalidske penzije. Ubijeni Igor Mitić biće sahranjen sutra na groblju Risovača u 13 sati.

(Telegraf)

 

 

1 Comment on "Horor u Kragujevcu: Ubio radnika na pumpi zbog 200 dinara!? (FOTO)"

  1. MILAN AMEDOVIC | 30. January 2015. at 20:37 |

    NEMA OPRAVDANJA ZA UBICU ! MNOGI OD NAS SU BILI NA RAZNIM RATISTIMA PA NAM TO NEDAJE ZA PRAVO DA UBIJAMO LJUDE BEZ RAZLOGA ILI TEK ZATO STO SMO PIJANI PA NAM SVE SMETA . TREBA GA NAJOSTRIJE KAZNITI I ZATVORITI GA SA OKORELIM KRIMINALCIMA PA DA VIDI KAKO JE KAD GA NEKO MALTRETIRA A ON BUDE NEMOCAN DA UZVRATI . SAUCESCE PORODICI UBIJENOG .

Comments are closed.