HOROR U BELOJ CRKVI: Siniša jurio nožem bivšu ženu i ćerku, počeo da ih ubada, a onda je uleteo heroj (VIDEO)

bivši

Foto: Printksin/Youtube/BCNovost

N.R. iz Bele Crkve uspeo je da u utorak spasi Anu N. (38) i njenu ćerku T.N. (15) od sigurne smrti kada ih je napao Siniša N. (47) iz Kovina, bivši suprug nesrećne žene i otac devojčice

– Držao je nož i svim silama pokušavao da nesrećnu ženu ubije. Gurao je nož u predelu njenog stomaka i samo pukom srećom nije uspeo da ostvari svoju zamisao – priča za “Blic” heroj N.R.

SELO U SRBIJI OBAVIJENO MISTERIJOM: U Vratarnici kod Zaječara gde je krvnik ubio Anđelinu (3) i Draganu (47), danas su pronađena dva mrtva lovca!

Njegov uobičajeni dan na poslu u menjačnicu na pijaci u Beloj Crkvi u utorak ujutru poremetila je galama i vrisak koji nikada neće zaboraviti.

[adsenseyu4]

– Ustao sam i video kako neko trči ka kiosku. Video sam ženu koja trči i muškarca koji ide za njom. Odmah zatim ugledao sam devojčicu koja ide za njima. Kasnije sam saznao da je to njihova ćerka – priseća se N. R.

Samo tren kasnije, primetio je da muškarac u ruci drži nož i da pokušava da ubode nesrećnu ženu koju je znao iz viđenja u stomak.

– To se sve odigravalo na metar od menjačnice gde radim. Istrčao sam i uhvatio za ranac ženu, vukao sam ga toliko da je u jednom trenutku pukao. Muškarac je ležao preko žene i držao nož koji je gurao u predelu njenog stomaka – kaže akter ove drame.

ODBEGLI PAR IZ SJENICE JAVIO SE POLICIJI IZ NEMAČKE: Objasnićemo sve OKOLNOSTI oko Anelovog ubistva, vraćamo se u Srbiju (INFO)

On se priseća da je nekako uspeo da izvuče devojčicu iz čeljusti njenog nasilnog oca, a odmah zatim je uzeo policu koja se nalazila pored njih i udario monstruma, koji je odmah zatim pobegao. Majka je ležala u krvi.

– Mislio sam da ju je ubo u stomak, međutim na sreću nije. Nožem joj je probio ruku ispod lakta, tako da joj je ruka bila skroz probušena. Mislim da bi je ubio da nisam reagovao. Izgubila je jako mnogo krvi – priča N.R. u šoku.

Policija je ubrzo uhvatila nasilnika, a nesrećna žena je prevezena u bolnicu u Vršcu.

– On je čak isekao i svoju ćerku! Devojčici je šaka bila isečena, verovatno kada ja pokušala da spreči oca da ubije njenu majku. Odveo sam ih obe u bolnicu, a žena je zatim operisana – kaže N. R. i dodaje:

STIGAO JE KOMPLETAN MESEČNI HOROSKOP ZA JUL 2017. GODINE: Blizance očekuje nova ljubav, jarac pod stresom

– Ona je bila u svesnom stanju kada se to dogodilo. Niti je vikala, niti je tražila pomoć.

 

(Dnevne.rs/Izvor:telegraf.rs)

[adsenseyu1]

[adsenseyu2]