HOROR U ALEKSINCU: Policajac četiri dana SILOVAO I TUKAO svoju devojku u automobilu (INFO)

lisice

Foto: Dnevne.rs /pixabay

Z. C. je, kako se pretpostavlja zbog bolesne ljubomore, nesrećnu ženu držao zatočenu puna četiri dana u svom automobilu na periferiji Aleksinca, a potom dva dana u svom stanu, primoravajući je na seksualne odnose!

– Z. C. je bio jako ljubomoran, sumnjao je da njegova devojka ima još nekog, pa ju je verovatno zbog toga prisiljavao na učestale seksualne odnose. Sve je počelo 26. oktobra, od kada ju je, pošto su se našli, držao zatočenu u kolima na periferiji Aleksinca puna četiri dana. On je, takođe, sve vreme sedeo sa njom u kolima da ne bi pobegla i prisiljavao je na seks na sve moguće načine, pa često i na ponižavajuće – kaže naš izvor iz istrage ovog krivičnog dela.

Ženu je u automobilu fizički i psihički zlostavljao. Četiri dana joj nije davao ništa da jede, već ju je izgladnjivao.- Ona ništa nije jela četiri dana. Prinuđivao ju je na seks po nekoliko puta u toku dana. Ona se opirala, ali nije vredelo.

[adsenseyu4]

U nedelju, 30. oktobra, posle četiri dana iživljavanja u automobilu, poveo ju je u njegov stan gde je nastavio sa maltretiranjem i silovanjem. Šutirao ju je po leđima, bubrezima, udario joj je nekoliko šamara. Ona ga je molila sve vreme da je pusti, ali on nije pristajao na to. Nekako ga je namolila 31. oktobra, pa je otišla svojoj kući – dodaje naš sagovornik.

Kada je slučaj posle odlaska nesrećne žene kod lekara dospeo do policije, Z. C. je priveden na saslušanje. Suočen sa optužbama da je počinio krivično delo, on je sve negirao, pravdajući se da je sve bilo na dobrovoljnoj osnovi. Tvrdio je da nije bilo nikakve prisile ili nasilja. Određeno mu je zadržavanje do 48 sati u policiji nakon čega će uz krivičnu prijavu biti sproveden Višem javnom tužilaštvu u Nišu.

Očekuje se da će policajac danas biti saslušan u tužilaštvu, koje će se potom izjasniti da li će zatražiti određivanje pritvora i pokretanje istrage.

Nije smela da prijavi

Kada je nesrećna žena došla svojoj kući, nije znala šta da radi, nije smela nikome da se poveri. Ukućani, kada su je videli izmučenu i pretučenu, nagovorili su je da ode kod lekara jer su bili zabrinuti za njeno zdravlje.

(Dnevne.rs /izvor:BRANKO JANAČKOVIĆ,Blic.rs)

[adsenseyu1]

[adsenseyu2]

[adsenseyu5]