HOROR SCENA SA BEOGRADSKOG BAZENA: Dok su deca plivala obrušila se velika cev sa plafona (VIDEO)

bazen

Printskrin: Twitter/@mastronmania

Velika ventilaciona cev je pre dve nedelje pala tik pored zatvorenog bazena u okviru kompleksa “11. april” na Novom Beogradu.

Cev, srećom, nikoga nije povredila, ali se tek sada pojavio video snimak na kojem se vidi da je situacija bila veoma dramatična i da su jedno dete koje je plivalo i trener koji se tu zatekao samo pukom srećom izbegli teže povrede, a da je za to vreme u bazenu bilo još dosta plivača!

PROFESOR DOKTOR MILORAD MAŽIĆ: Orlovi, ovako se demonstrira autoritet

– Jedan manji deo ventilacione cevi se odvojio. Mi smo formirali komisiju da utvrdi zašto se to desilo. Te cevi su postavljene kada je izvršena rekonstrukcija bazena. Reč je o složenom ventilacionom sistemu, a cevi su napravljene od inoksa – kazao je tada za “Blic” Bojan Bovan, direktor JP Sportski centar “Novi Beograd”.

Možda je ovo pao samo “manji deo ventilacione cevi”, ali dovoljno veliki da nekoga ubije!


– Zatvoreni bazeni (veliki, srednji, mali) neće raditi do daljnjeg – poručili su iz “11. aprila” svim korisnicima, uz napomenu da svi koji su kupili pretplatne karte mogu da ih iskoriste za otvorene bazene, da sačekaju ponovno otvaranje zatvorenih ili da im bude vraćen novac.

Ni mnogi stalni posetioci nisu znali za ovaj događaj.

ĐOKOVIĆ JE PSIHOPATA I IDIOT: Poslanik Vladimir Đukanović izvređao srpskog tenisera (FOTO)

– Ja vodim dete gore na vaterpolo i jedino što sam do sada čuo je da bazen ne radi iz tehničkih razloga – napisao je jedan Novobeograđanin na Tviteru.

(Dnevne.rs/Izvor: Blic.rs)