HOROR NA PUTU ŠABAC – LOZNICA: “FRANCUZ” ISUKAO MAČETU, PA UBIJEN ISPRED KAFANE (INFO)

Banja

Foto: Dnevne.rs

Marko T. (34), vlasnik kafane “M” u selu Ribari, uhapšen je u noći između subote i nedelje zbog sumnje da je usmrtio Z. B. (54) u kafanskoj tuči, saznaje “Blic”.

Zločin se dogodio u selu Ribari, na putu Šabac – Loznica, ispred pomenutog kafića. U ovom lokalu reporteri “Blica” juče su zatekli tužnu atmosferu. Nekoliko mladih momaka pakuje inventar, vrata su zatvorena – kafana ne radi.

Zaposleni u lokalu ne žele da pričaju šta se u subotu oko ponoći ovde zbilo jer kako kažu, oni nisu bili u noćnoj smeni. Jutros kada su stigli zatekli su tragove obračuna koji je, kako saznajemo, započeo u kafiću, a onda se nastavio ispred, gde se i okončao smrću Z. B. Ubijeni, u ovom mestu poznat po nadimku Francuz, došao je u kafić sa drugom pripit, i zatražio piće.

– Međutim, tom njegovom drugu je bilo zabranjeno da ulazi u kafić i konobar je doneo samo piće za Francuza. Tada je on skočio i počeo da se raspravlja sa gazdom Markom. Posle toga je i on napustio kafić – priča jedan od meštana. Svoj obračun meštanin i vlasnik kafića nastavili su napolju.

– Posle te prepirke on se vratio i rekao Marku da izađe napolje, da ima da priča nešto sa njim. Marko, ne sluteći o čemu se radi, izašao je ispred. Tada je ovaj iz kola izvadio mačetu i nasrnuo na njega. Kažu da ga je i posekao po glavi.

Onda ga je Marko udario pesnicom i on je nezgodno pao i umro na licu mesta – priča jedan od komšija. Svi ponavljaju da su znali i jednog i drugog, te da nisu važili za problematične.

– Desilo se to što nije smelo da se desi. Obojica su bili dobri i mirni. Marko je pomogao svakom – kažu meštani Ribara.

VOJNI PENZIONER: Ne treba mi Vučićevo pismo zahvalnosti, to je potcenjivanje i omalovažavanje (INFO)

Čeka se nalaz obdukcije

Kako saznajemo iz izvora bliskih istrazi, oštećeni je imao više povreda po glavi, dok je osumnjičeni tvrdio da ga je udario samo jednom pesnicom. Krvi je bilo ispred auta, gde se desio tragičan događaj, ali i po izlogu lokala.

Međutim, naložena je obdukcija koja treba da utvrdi okolnosti ovog događaja. Izvor “Blica” mačetu koju je isukao ubijeni opisuje kao stari mač nalik onima koji se prodaju na buvljaku.

(Dnevne.rs /Izvor: M.Č.Gubelić, Blic)