HLADNOKRVNA LIKVIDACIJA: Crnogorac povezan sa narko klanovima iz Južne Afrike UPUCAN U GLAVU (FOTO)

beograd

Foto: privatna-arhiva

Državljanin Crne Gore Gorgija Gorg Darmanović (58), ubijen je danas u obračunu na Novom Beogradu u blizini prvog osnovnog suda.

U Darmanovića su napadači ispalili četiri hica, pogođen je u glavu, a preminuo je nekoliko sati kasnije u Zemunskoj bolnici.

Ubistvo Darmanovića dovodi se u vezu sa organizovanim kriminalnim grupama koje se u Južnoafričkoj Republici bave švercom i prodajom narkotika, nezvanično saznaje “Blic”.

STRANI DRŽAVLJANIN G.G. (41) DIVLJAO NA AUTO-PUTU Vozio 228 kilometara na čas, poslat DIREKTNO U ZATVOR (INFO)

Kako nezvanično saznajemo, Darmanović, koji ima crnogorska dokumenta, a inače je rođen u Johanezburgu, povezan je sa narko klanovima iz ovog grada.

Muškarac je upucan u haustoru zgrade, između dečjeg igrališta i zgrade suda, a napadači su bili na skuterima i nakon pucnjave su pobegli, saznaju naši reporteri od očevidaca na licu mesta.

Začula su se četiri pucnja, a napadač je, kako saznajemo, sišao s motora, pucao i potom pobegao.

RTS je javio da je vozač skutera imao belu kacigu, a napadač je nakon pucnjave stavio kapuljaču na glavu i odvezao se u nepoznatom pravcu.

Vrši se uviđaj, na licu mesta su četiri policijska vozila i jedno vozilo Hitne pomoći. Policija je blokirala taj kraj, a intenzivno se traga za napadačima koji su pobegli na skuteru.

Proglašena je i policijska akcija “Vihor”, i policija u Novom Beogradu i Zemunu zaustavlja sve sumnjive automobile i motocikle.

(Dnevne.rs /Izvor:  B. B. , J. A. Blic)