HAOS U BORU: U automobilu su našli nešto što je CEO GRAD šokiralo! (FOTO)

bor

Foto: Telegraf

Na lice mesta hitno su izašli pored policajaca i predstavnici borskog Zoo vrta kao i član gorske Službe spasavanja Srbije

Puna tri sata trajalo je izvlačenje zmije iz automobila koji je bio parkiran kod agencije “Aster”, koja se nalazi nedaleko od obdaništa “Bambi” i gradskog šetališta u Boru. 

PROVERITE SVOJ MOBILNI: Ovo su znakovi da vam neko u Srbiji prisluškuje telefon! (VIDEO)

Zmiju na automobilu uočili su građani, koji su pozvali policiju.Na lice mesta ubrzo su stigli i predstavnici borskog Zoo vrta i član gorske Službe spasavanja Srbije i član čete za spašavanje pri RTB Dejan Bogdanović Keka koji je hvataljkom izmamio zmiju napolje iz automobila.

[adsenseyu1]

– Zmija se sakrila kod branika i pokušala da uđe u gepek. Posle izvesnog vremena traženja gde se sakrio smuk, hvataljkom sam ga izvukao iz auta. Zmija je bila uplašena i agresivna, i čim smo je izvadili, odmah smo je smestili u korpu za zmije i sklonili – rekao je Bogdanović.

Foto: Wikimedia/U.S. Fish and Wildlife Service Headquarters

Reč je o smuku dužine oko metar, za kojeg nije poznato kako se našao u automobilu u gradu. Zmija je nakon hvatanja puštena u prirodu.

Apelujem na građane da ako primete zmiju u gradu odmah i pozovu policiju, i da ih ne ubijaju, jer je reč o zaštićenim vrstama – rekla je Mirjana Marić, v.d. direktora borskog Zoološkog vrta.

[adsenseyu1]

(Telegraf)