HAOS NA SRPSKIM ULICAMA: Divljao 260 na sat (VIDEO)

brzinometar

Printskrin: Youtube/FuquRS

Na deonici kod Vrčina razvio je brzinu od 260 kilometara na sat! U tom trenutku usporio je, jer kako je napisao previše je rizično da nastavi dalje sa vožnjom, a i “ovdašnji retardirani vozači ga nerviraju”

Nekim ljudima ne pomažu ni razne kampanje koje se zalažu za bezbednost u saobraćaju, niti tragedije koje se nažalost svakodnevno dešavaju na putevima u Srbiji. Tako je i sa ovim strancem koji je divljao svojim automobilom marke “audi RS3″ srpskim drumovima i sve to snimao.

[adsenseyu5]

Prvo je krenuo od sela Zaklopača gde je vozio po zemljanim putevima, a zatim je izašao na neki lokalni put. Iako su mu u susret dolazili automobili, kamioni autobusi on je dodavao gas i razvijao brzinu od skoro 200 kilometara na sat, što je na takvim deonicama veoma opasno. Naravno, usput je preticao vozila na punoj liniji iako je to zabranjeno.

Do glavnog auto-puta prošao je putem Leštana gde je usput naišao na jednu saobraćajnu nezgodu zbog čega je policija usporavala saobraćaj, a morao je i on. Te nije imao prilike da tu razvije ogromnu brzinu u tom delu puta.

Printskrin: Youtube/FuquRS

Kada se izvukao iz gužve ponovo je počeo da pretiče i da razvija brzinu veću od 120 na sat. Pune linije, znaci upozorenja – uopšte ga nisu ometali u njegovoj nameri.

Ali tek izlaskom na auto-put E-75 nastao je pravi “spektakl”.

Na deonici kod Vrčina razvio je brzinu od 260 kilometara na sat! U tom trenutku usporio je, jer kako je napisao previše je rizično da nastavi dalje sa vožnjom, a i “ovdašnji retardirani vozači ga nerviraju”.

[adsenseyu1]

Ispod videa mogu se pročitati razni komentari: u nekim ga hvale i čestitaju na “hrabrosti” dok ga drugi oštro kritikuju navodeći da nije nikakav vozač i da se opameti na vreme dok ne bude kasno.

Na njegovom kanalu “FuquRS”  na Jutjubu možete pogledati još opasnih vožnji ovog egzibicioniste.

Pogledajte kako je izgledala njegova “avantura” po Srbiji:

(Telegraf.rs)