GRAĐANIMA ĆE BITI LAKŠE: Vučić najavio POVEĆANJE plata i penzija, evo i od kada!

predsednik

Foto: Tanjug

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je danas da će povećanje plata i penzija biti u novembru!

– Mislim da će od novembra ići povećanje plata i penzija. Za četiri meseca penzioneri će imati značajno uvećane penzije, a i ljudi u javnom sektoru značajno uvećane plate – rekao je Vučić novinarima u Donjim Banjanima.

Predsednik Srbije posetio je danas zaseok Petrići u selu Donji Banjani kod Ljiga gde je asfaltiran lokalni put. Vučić je tako ispunio obećanje koje je u martu dao meštaninu Slobodanu Petriću da će država asfaltirati lokalni put.

NEMAČKI RATNI VETERAN: Ubijao sam srpsku decu na Košarama, snajperom iz velike daljine (FOTO) (VIDEO)

Petrić je posle probijanja tunela Brančić na Koridoru 11 upitao predsednika Srbije da li će dočekati da do svoje kuće dolazi asfaltiranim putem. Vučić je tada obećao da će put biti izgrađen do seoske slave Svetog Jovana Krstitelja 7. jula i da će nakon toga posetiti Petrićevo domaćinstvo.

– Put je važan zato što u ovom selu ima dece i ako hoćemo da ih sačuvamo trebaju nam putevi. Naš najveći problem je to što se rađa malo dece. Nas samo spasava više dece u budućnosti. To je najveći problem sa kojim se Srbija suočava – rekao je Vučić.

Slobodan Petrić je izjavio da je put mnogo važan za čitavo selo.

BLAMAŽA RADETA ŠERBEDŽIJE: Policija u Kaliforniji UHAPSILA legendarnog glumca!

– Ostvarila se poslednja želja jednog čiče iz tunela. Verovao sam da će Vučić ispuniti moju molbu jer je već ispunio obećanja stanovnicima KiM. Upravo to mi je bila najveća nada i zahvalan sam mu do neba – kaže vremešni Slobodan Petrić.

On je naglasio da je Vučića ugostio sa gibanicom i tradicionalnim domaćim jelima.

(Dnevne.rs/Izvor: Tanjug)