GRAĐANI VEĆ NEGODUJU: Otkrivamo koje puteve vozači u Srbiji hoće da blokiraju zbog cene goriva!

gužva

Foto: Printscreen Telegraf TV

Za Srbiju će sutrašnji petak biti teži od uobičajenih, ako se sprovede u delo protest koji se uveliko najavljuje putem Fejsbuk grupa. 

Osim što nas čekaju celodnevno sunce i 35 stepeni Celzijusa, putevi će biti blokirani, kako je najavljeno, tačno u 17 časova i to u trajanju od jednog sata.

Od početka godine cena goriva porasla je za čak 8,79 dinara po litru, odnosno 11,30 dinara za litar dizela. Benzin od 95 oktana sada košta 152,02 dinara po litru, evrodizela 161,71, dok su skuplje kategorije goriva dostigle cenu od 167 dinara.

ZABRANJENO: „SAMO NEŠTO DA PITAM“ Evo kako su iz katastra objasnili ovo NEVEROVATNO obaveštenje

Vozači su zbog porasta cena najavili proteste protiv poskupljenja goriva i oni će se održati širom Srbije.

S druge strane po društvenim mrežama mnogi građani iz cele Srbije uveliko negoduju zbog ove akcije jer protest najavljen u vreme kada se većina ljudi vraća s posla.

Kako se navodi na Fejsbuk stranicama na kojima se protesti dogovoraju, iza njih stoji isključivo narod, a protesti će biti mirni i kulturni, bez nereda.

Blokiraće se glavne saobraćajnice, od 17 časova, na sat vremena, a oni koji ne budu mogli da se pridruže protestu na glavnim punktovima, zaustaviće svoja vozila gde god da se nađu u 17 sati u znak podrške.

BEOGRAD

Detalji protesta se ugovaraju u Fejsbuk grupama posvećenim vozačima. Prema tamošnjim informacijama, vozači će u Beogradu blokirati prometne saobraćajnice, te će se okupljati na sledećim punktovima:

  • Slavija
  • Sava centar (okupljanje na parkingu, pa blokada Gazele)
  • Ušće (kod Brankovog mosta)
  • Karaburma (uključenje na Pančevački most)
  • Dedinje (kod zgrade TV Pink)

Na Fejsbuk grupama pojavljuju se smernice i za ostale gradove u Srbiji.

OGLASILA SE MILICA DABOVIĆ: Ovo je rekla povodom BRUTALNOG NASILJA nad svojom sestrom (FOTO)

Prema tim informacijama, blokiraće se saobraćajnice i u Požarevcu, Obrenovcu, Boru, Zrenjaninu, Valjevu, Rumi, Šapcu, Leskovcu, Kragujevcu, Vrnjačkoj Banji, Pančevu, Lazarevcu, Čačku, Ljuboviji, Loznici, Donjem Milanovcu i mnogim drugim gradovima Srbije.

FOTO: PRINTSCREEN FACEBOOK

BEOGRAD VIŠE NE PREGOVARA SA PRIŠTINOM: Za stolom je mnogo MOĆNIJI IGRAČ!

FOTO: PRINTSCREEN FACEBOOK

EU ZABRINUTA ZBOG UČESTALIH NAPADA NA SRBE: Organizovani teror na Kosovu diže tenzije

FOTO: PRINTSCREEN FACEBOOK

(Dnevne.rs/Kurir.rs/izvor: Dnevno.rs)