Goran Vesić otkrio ko će biti GRADONAČELNIK Beograda!

politika

Foto: Printskrin: RTV Pink Official

Kakva je situacija u Skupštini grada Beograda posle gradskih izbora, a pre svega ko će biti sledeći gradonačelnik prestonice, otkrio je gradski menadžer Goran Vesić, najkompetentniji da odgovori na ova pitanja.

– U gradu se gradi, redovno je stanje! U ovom trenutku sprovodimo ono što smo obećali građanima. Uređujemo pešačku zonu, završili smo rekonstrukciju Kosančićevog venca prošle godine, završili smo Obilićev venac, sada prelazimo na Topličin venac, Trg Republike – objasnio je Vesić i dodao da se nada da će uređeni deo oko Kosančićevog venca, sa 35 novih fasada, novom galerijom koja se očekuje i umetnike koje će ona privući, postati srpski Montmartr.

ŽIVOT POLOŽIO ZA SRBIJU: Karađorđu skinuli kožu s lica i napunili je slamom, a onda je POSLATA UŽASNA PORUKA!

Vesić se osvrnuo i na rezultate četvoromartovskih izbora za odbornike za Skupštinu grada Beograda, ali i kandidate za gradonačelnika i odbornike i njihove reakcije.

ČUDO NA GROBU SRPSKOG POGLAVARA: Patrijarh Pavle mi izlečio sina od raka!

– Svi oni su dobili ono što su zaslužili. Đilas je dobio 13 posto manje nego što su Janković i Jeremić na predsedničkim izborima zajedno, što govori da je Đilas još manje uspešan od Jankovića i Jeremića, kojima je to bila samo želja da se sakriju iza nekoga.

-Građani su jasno pokazali šta misle o kome, ali oni to ne razumeju i nastaviće da se bave politikom. Ali, jednostavno, rezultati izbora svakom daju pravo merilo, nema boljeg merila i istraživanja javnog mnenja od izbora – rekao je Vesić.

NAJZGODNIJI STJUART NA SVETSKOM NEBU: Dok se njegovi prijatelji provode, Slobodan (28) uči i leti (FOTO)

Na kraju gostovanja u emisiji Kontravizija, on je otkrio i ko će biti izabran za gradonačelnika Beograda.

– Tačno je, gradonačelnik će biti jedan od 64 odbornika Srpske napredne stranke, to vam je potpuno provereno! – rekao je gradski menadžer.

“ZA OBRAZ OTADŽBINE, NA AVIONE” Beseda generala Malinovića iz 1999. godine i danas će naježiti svakog SRBINA

(Dnevne.rs/Izvor: telegraf.rs)