GLAVA HAŠIMA TAČIJA JE U RUKAMA SRBA! Albanci su u strahu od RASPLETA HAOSA na Kosovu

Hašim

Foto: REUTERS / Rade Prelić

Hašim Tači i Ramuš Haradinaj se verovali ili ne nalaze u rukama Srba ili Srpske liste!

Da, dobro ste pročitali, baš ovo moglo bi da bude scenario raspleta situacije na Kosovu.

Naime, kako Espreso saznaje u Prištini vlada haos, a među političkim partijama i izbori su veoma logično rešenje, ali..

– Haradinaj je skoro sve dogovorio sa Kurtijem oko formiranja buduće vlade tzv Kosova, a da je krenuo lov na Haradinajevu glavu najbolji je pokazatelj izjava Ise Mustafe, dojučerašnje desne ruke predsednika tzv Republike Kosovo koji je otvoreno napao Tačija i rekao da je vreme za izbore – otkriva naš izvor iz Prištine.

OBJAVLJENA IMOVINSKA KARTA HAŠIMA TAČIJA! Šta mislite, kolika je plata predsednika tzv. Kosova

Prema njegovim rečima tas na vagi biće upravo poslanici Srpske liste koji bojkotuju rad državnih institucija od uvođenja anticivilizacijskih taksi.

– Srpska lista može da se pojavi na sednici i da glasa za smenu vlade, a možda i za opoziv predsednika Tačija koji se sve glasnije pominje – otkriva naš izvor.

foto: Fejsbuk

Prema njegovim rečima, zašto zahtev za opoziv predsednika tzv Kosova i za izglasavanje nepoverenja vladi Ramuša Haradinaja nije još stigao u parlament Kosova je upravo Kadri Veselji.

– Kadri Veselji je potreban kao treća spona Haradinaja i Kurtija, ali on veoma loše stoji prema istraživanju javnog mnenja u Prištini i zato se još odugovlači sa čitavom inicijativom – otkriva naš izvor.

“IZGUBIO LEGITIMITET” Albanci ruše Haradinaja i teraju ga iz Prištine

Lider opozicionog Demokratskog saveza Kosova Isa Mustafa izjavio je juče da je Hašim Tači “izgubio kompas” i da je neprihvatljiva ideja o ujedinjenju Kosova sa Albanijom i tzv. Preševskom dolinom na jugu centralne Srbije.

Čime je jasno stavio do znanja da je vreme za smene u Prištini.

       

(Dnevne.rs/Izvor: Espreso.rs)