GIDRA UNAKAŽEN Sestra užasnuta : Polomili su mu sve KOSTI NA LICU

Foto: Priontscreen/Fejsbuk

Foto: Priontscreen/Fejsbuk

Po njegovom telu nije bilo ni ogrebotine, već samo po glavi. Tukli su ga krvnički sa šest palica u nameri da ga ubiju, priča sestra stradalog vođe navijača Vojvodine

NOVI SAD – Zverski su tukli štanglama mog brata, i to samo po glavi! Iako je bio na štakama i sa šipkama u ruci i nozi, nisu imali milosti. Nije imao nijednu povredu po telu, polomili su mu sve kosti na licu.

[adsenseyu4]

Ovako priča rođena sestra Dragana Jovanovića Gidre (26) iz Novog Sada, koji je ubijen posle kafanske tuče zajedno s Dariom Roklicerom (29), pilotom „Er Pinka“. Stevan Josić (34), zvani Sima Strahota, osumnjičeni za ubistvo, uhapšen je nekoliko sati posle zločina.

– Ko je mog brata poznavao stvarno, znao je ko je on i koliko je voleo svoje drugare i šta je sve radio za njih, a i sam njegov poslednji čin to dokazuje. Naime, kobne večeri je moj brat izašao s Dariom i još dva drugara u „Moju kafanicu“. Kad su napuštali lokal, dok su plaćali račun, izbila je tuča između Darija i šefa obezbeđenja Stevana – kaže Gidrina sestra, koja zbog bezbednosti nije želela da joj objavimo ime, i dodaje:
– Dragan, iako sa šipkama u ruci i nozi i štakama, pomoću kojih se kretao, nije hteo da ode bez Darija, pa se vratio ispred lokala. U tom trenutku dotični „policajci“, članovi obezbeđenja kluba, izneli su mrtvog Darija iz lokala i bacili ga kao smeće napolje, a onda ga još udarali onako mrtvog.

[adsenseyu1]

Gidri je prišao jedan od članova obezbeđenja i, dok je on stajao goloruk, bez ičega u rukama osim štaka, udario ga u glavu pajserom.
– Dragan je pao, a onda su gospoda otrčali do kola i doneli šest palica, kojim su mog brata udarali samo po glavi dok ga nisu ubili – priča sestra. Ona je tražila da vidi telo svog brata.
– Htela sam da vidim svaku njegovu ranu, da zapamtim svaki udarac koji je dobio, ali na moje zaprepašćenje, na telu mog brata nije bilo nijedne ogrebotine, već samo po glavi. Dok je  ležao oni su mu polomili sve kosti lica – kaže Gidrina sestra.

[adsenseyu5]

(Dnevne.rs /Izvor: Kurir.rs)

[adsenseyu2]