Gde ćete ići na more 2017.godine?

Foto: Dnevne.rs/pixabay

Foto: Dnevne.rs/pixabay

Iako smo tek na pragu zime, mnogi građani već uplaćuju letnje aranžmane za Grčku. Interesovanje je veliko zbog nižih cena, ali i velikog broja rata za otplatu

ZIMA još nije ni počela, a u pojedinim apartmanima u Grčkoj za naredno leto više ne može da se nađe nijedan slobodan krevet!

[adsenseyu4]

Programi za 2017. godinu objavljeni su u novembru, a desetine apartmana na Halkidikiju, Eviji i u Kateriniju prodato je za kompletnu sezonu. U agenciji “Argus” imaju jednostavno objašnjenje za to:

– Neki ljudi se vežu za određeni objekat, insistiraju na tome da budu smešteni u konkretnoj sobi, i oni uplate letovanje čim objavimo programe. Takođe, postoje kuće sa samo jednim apartmanom, a pošto je interesovanje za Eviju veće nego lane, normalno je što su mnogi apartmani prodati.

Pored Evije, odlično se prodaju aranžmani za Halkidiki i Katerini, ali i Tasos. Za jonsku regiju, odnosno Krf, Pargu i Lefkadu, interesovanje je malo manje, ali se kasnije i ova oblast uvek rasproda.

– Aranžmani za prvi polazak 20. maja prodati su u roku od dva dana – kažu u “Argusu”. – Do 31. januara imamo “frst minit” cene na 12 mesečnih rata. Predsezonski putnici nas još od septembra zovu s pitanjem kada ćemo objaviti programe. Verna klijentela odmah uplati aranžman. Inače, prodaja je bolja u odnosu na lane.

Avio-aranžmani biće objavljeni krajem decembra, a do tada turisti mogu da biraju severnu Grčku po ceni od 39 evra (Sitonija), kao i Pargu, Tasos i Kavos za po 49 evra, Lefkadu i Krf od 59 ili Eviju i Zakintos od 69 evra. Svi aranžmani obuhvataju deset noći sa autobuskim prevozom, i u cenu je uključen prevoz trajektom.

I u “Viva travelu” su “frst minit” cene povoljne. Na Krfu početkom juna turista može da se odmara po ceni od 35, u Stavrosu od 39, a u Olimpik Biču od 55 evra. Na Kefaloniji može da se letuje od 65, a na Lefkadi od 69 evra. Aranžmani se sastoje od deviznog i dinarskog dela.

[adsenseyu1]

– Za prve smene u Grčkoj devizni deo je gratis, plaća se samo dinarski, pa odmor, praktično, košta svega 4.900 dinara – kaže Tanja Živanov iz “Viva travela”. – U tu cenu su uključeni autobuski prevoz i 10 noćenja u nekoj od odlično opremljenih vila. Ostalo je vrlo malo mesta u Pargi i na Krfu za prve polaske. U toku je i popust za rane uplate do kraja decembra. Tačnije, odobrava se popust od 20 odsto na devizni deo aranžmana za sve polaske do kraja letnje sezone.

U “Halo tursu” desetodnevni odmor u junu u Sivoti i Leptokariji košta od 89 evra. Odmor u Leptokariji od 25. maja košta od 49, a u toploj Lefkadi 59 evra. Ovo su pune cene, bez dinarskog dela. U ponudi su i aranžmani za Eviju, Larisu, jonsku obalu…

[adsenseyu5]

(Dnevne.rs/Izvor:A.Mikata,blic.rs)

[adsenseyu2]

 

1 Comment on "Gde ćete ići na more 2017.godine?"

  1. U Hrvatsku,tamo je raj nebeski.

Comments are closed.