Evo na koji način MOŽETE POMOĆI Nenadu iz Grocke, koji nije šest dana ništa jeo

hrana

Foto: Printscreen/tviter

Nenad nema otvoren žiro račun, ali svi koji žele da pomognu ovoj porodici mogu se javiti na Nenadov telefon 061/27-99-138 ili poslati pakete hrane na adresu Karađorđeva ulica 95, Ritopek, Grocka

Nakon objavljivanja članka o teškoj finansijskoj situaciji Nenada Dimitrijevića i njegove porodice javio nam se veliki broj ljudi sa željom da pomognu, bilo novčano, bilo paketima hrane koji su ovoj porodici sada neophodni

[adsenseyu4]

Nenadov telefon je non-stop zauzet, zovu ga ljudi, nude pomoć, a prvi komšija Saša kaže da sad veruje da živi u Srbiji i da još uvek ima dobrih ljudi:

– Evo, zovu ljudi, nude pomoć, ja sad idem sve sa njim kolima, da mu pomognem da preuzmemo te pakete. Puno mi je srce. Nenad je dobar čovek, radnik veliki, i pre svega pošten, kad krenem po paket, kaže mi “Nemoj samo prihvatati pare” – priča njegov komšija i dodaje da ga je Nenad kupio kada je sređivao svoju kuću u Grockoj:

– Taj dan dolazim sa posla, i vidim cela prednja strana kuće oblepljena stiroporom, ja pitam ženu ko je to uradio, ona mi kaže “Nenad se ponudio, kad je video da imamo posla”. Verujete li da dinara nije hteo da uzme tada, i rekao sam valjda će biti dan kad ću moći da mu se odužim, i evo mislim da je to sada – priča on o Nenadovoj velikodušnosti.

Nenad je sezonski radnik u Grockoj, radi moleraj, a kako je sama Grocka veliki izvoznik trešanja, ne libi se da u sezoni zasuče rukave, pa krene da utovara i pakuje voće za izvoz.

– Sad mu je otac bio bolestan, velike pare su otišle na lečenje, došla zima, posla sezonskog nema, pa očeva sahrana, baš ga sve poteralo, da je eto došao u situaciju da nema za hleb – priča Saša.

Nenad nema otvoren žiro račun, ali svi koji žele da pomognu ovoj porodici mogu se javiti na telefon 061/27-99-138 ili poslati pakete hrane na adresu Karađorđeva ulica 95, Ritopek, Grocka. 

[adsenseyu5]

(Dnevne.rs /Izvor:I.L.,Telegraf.rs)

[adsenseyu2]

[adsenseyu1]