EVO KO JE MIROLJUB PETROVIĆ, OSUMNJIČEN DA JE UBIO SUPRUGU SA 50 UBODA NOŽEM: Bio je depresivan, nije spavao po SEDAM DANA! (FOTO)

ubica

Foto: jugmedia.rs

Telo nastradale žene je ležalo u lokvi krvi, a prvi rezultati su pokazali da je Miroljub Snežanu izbo više od 50 puta, dok je najveći broj rana, oko 35, bilo u predelu stomaka

Miroljub Petrović (63) je juče, 16. maja nešto pre devet sati izjutra, ubio svoju suprugu Snežanu Radivojević Petrović (57) u stanu u Ustaničkoj ulici 118 na Konjarniku, sa više od 50 uboda nožem, a zatim je pokušao da se ubije, izvestili su juče mediji!

Nakon što je ubio suprugu, spekuliše se, Miroljub je pokušao i sebi da skrati život, pa ga je Hitna pomoć s brojnim posekotinama prevezla u Urgentni centar, odakle je prebačen na Vojnomedicinsku akademiju na odeljenje toksikologiju, pišu Novosti.

Dan nakon ubistva, pojavile su se nove informacije u vezi ovog događaja. Naime, prema nezvaničnim informacijama, na osnovu ukočenosti tela ubijene Snežane, ubistvo se dogodilo dva sata iza ponoći, međutim, neke komšije tvrde da su videli tog jutra majku i ćerku kako razgovaraju ispred vrata stana.

[adsenseyu1]

Njihova ćerka Una, prema informacijama nije bila u stanu, a kada je pokušala da uđe, nije mogla da otvori vrata. S obzirom da joj niko nije otvarao, ona je pozvala policiju. Kada su pripadnici MUP uspeli da uđu unutra, zatekao ih je horor.

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

Telo nastradale žene je ležalo u lokvi krvi, a prvi rezultati su pokazali da je Miroljub Snežanu izbo više od 50 puta, dok je najveći broj rana, oko 35, bilo u predelu stomaka, objavile su Novosti.

Podsetimo, Miroljub Petrović i njegova supruga Snežana Radivojević Petrović živeli su u Vranju, a uBeograd su došli jer je on bio upućen na psihijatrijsko lečenje i juče je trebalo da ima prvi pregled.

Foto: Telegraf, vranje.org.rs

Ne znam zašto se ovo dogodilo – rekao je juče novinarima njihov porodični prijatelj koji je došao kako bi slomljenu Unu udaljio s mesta ubistva, pa dodao:

Miroljub je bio menadžer u jednoj kompaniji, a Snežana kustos muzeja. Bili su normalni ljudi, a Una im je jedino dete. Iškolovali su je i redovno joj dolazili u posetu, pošto živi u Beogradu otkako je krenula na studije.

[adsenseyu1]

Pored porodičnog prijatelja, i komšije su u šoku, a većina njih je za tragediju čula preko medija.

Kada sam krenula u prodavnicu, videla sam majku i ćerku kako razgovaraju, a kada sam se vraćala iz iste, njih dve su i dalje bile ispred ulaznih vrata – rekla je komšinica Aida.

Foto: Telegraf

Inače, u Beograd je došla Snežanina sestra koja je odsela kod Petrovićevih komšija, ali nije želela da daje nikakve izjave za medije.

Imao je problema na poslu i bio je u dubokoj depresiji zbog svega toga. Nekada po sedam dana nije spavao i trebalo je da se leči u Beogradu – ispričala je jedna od rođaka porodice Petrović za ovaj list.

(Telegraf.rs)