EKSKLUZIVNA VEST: Vuk Kostić ISTRAŽIVAĆE UBISTVO pevačice iz Borče

glumac

Foto: Printscreen/instagram

U novim epizodama hit serije inspektor Aleksandar će pokušati da otkrije ko je kriv za smrt Jelene Marjanović

Kriminalistička serija RTS „Ubice mog oca“ dobiće nastavak, a u novim epizodama inspektor Aleksandar, kog igra Vuk Kostić, tražiće ubicu pevačice, ekskluzivno saznaje Kurir.

[adsenseyu4]

Druga sezona hit serije biće delom inspirisana tragično nastradalom folkerkom Jelenom Marjanović, koja je ubijena na nasipu u Borči pre osam meseci, a čiji ubica još nije uhapšen.

Kasting za nove glumce

– Ubijena pevačica neće se zvati Jelena, ali će svima biti jasno o kome je reč, a još se ne zna da li će ona u seriji biti udata ili sama. I to neće biti jedino estradno ubistvo koje će rešavati Vuk – objašnjava za Kurir jedan od saradnika na projektu, koji je insistirao na anonimnosti.

Reditelj Gaga Antonijević i scenarista Nataša Drakulić već rade na novim epizodama.
– Više detalja o scenariju znaće se tek kad krene snimanje. Ideja autora je da Kostić nastavi da istražuje da li su kriminalci i država umešani u ubistvo njegovog oca, a nakon uspešno rešenog slučaja ubistva Milice Despotović iz prve sezone dobija da radi na novom zločinu, o kome mediji imaju saznanja pre policije – kaže naš izvor.

Serija će dobiti i nove glumce, ali je još nepoznato ko će igrati Jelenu.
– Vuk ostaje glavna zvezda serije, a nove glumce izabraće na kastingu. U novim epizodama upoznaćemo ljude iz medija i kako oni pomažu ili odmažu policiji u istrazi ubistva, o kom se piše iz dana u dan – zaključuje naš sagovornik.

[adsenseyu1]

A šta kaže producent

Kontaktirali smo s producentom serije Uglješom Jokićem, koji je pokušao da ostane tajnovit:
– Mi radimo vredno na tome. Napisano je već više od pola sezone, i to je sve što u ovom trenutku možemo da otkrijemo.

(Dnevne.rs /Izvor:Kurir.rs)

[adsenseyu2]

[adsenseyu5]