EKSKLUZIVNA ISPOVEST Simona Šiklića nakon VELIKOG SKANDALA sa Milicom Dabović

tuča

Foto:Telegraf

U prvom intervjuu nakon skandala koji je glavna tema danima unazad, Simon tvrdi da nije udarao Milicu i odgovara na sve što je košarkašica do sada iznela u javnost

Nakon 3 dana drame i medijske pompe koja se podigla oko Milice Dabović i njenog bivšeg dečka Simona Šiklića, on u prvoj izjavi za javnost za Telegraf iznosi svoju stranu priče.

Kako nam je rekao i kako tvrdi, nije udario Milicu, jer da je udario pala bi u nesvest.

[adsenseyu4]

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

Međutim, na samom početku Simon objašnjava da se ukob dogodio ujutru, a ne uveče, kako je Milica rekla.

– To je bilo jutro, nije bilo veče kao što pričaju, kao što je ona izjavila, da sam je premlatio uveče. Imam alibi gde sam bio uveče, s kim sam bio uveče. To je bilo za tih 10 minuta u stanu, kada sam na njen nagovor došao da se vidim s njom, da uzmem svoje stvari. Pre toga sam bio kući, svojoj, a uveče sam bio u kluabu sa drugarima i sa drugaricom zbog koje je, kažu, navodno ispao problem (Soraja, prim. aut.) – započinje Simon svoju priču.

Na pitanje zašto je došao u stan kaže:

– Mi smo već prekinuli, pre toga. Neću sad da pričam o tome, nije to tema ovog razgovora. U svađi smo bili. Ja sam bio u svom stanu, ona u svom stanu. Neke moje stvari, za higijenu i slično je ostalo tamo i hteo sam da dođem samo to da pokupim. Usput i da se sa njom vidim, da popričam, oko svega toga zbog čega je novinari zovu. I to je to.

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

Simon ovako objašnjava razvoj događaja od momenta kada je kročio u stan:

– Ušao sam, pozdravili smo se i krenuo je verbalni okršaj između mene i nje na konto tih slika i poziva novinara. Šta ćeš, krenulo je… Krenula je na mene, da udara i… – rekao je.

[adsenseyu1]

Na naše pitanje da li je on nju udario oštro je odgovorio:

– Ne! Da sam je udario ne bi imala jednu štraftu na sebi nego bi bila unakažena. Prosto, blago rečeno, bila bi unakažena.

Foto: Telegraf

Miličinu povredu na vratu objašnjava ovako:

– To je u njenom naletu na mene, nakon svega ovog što mi je napravila (pokazuje ogrebotine po vratu i licu), izgrebala me, ja sam je samo odgurnuo. Rekao sam joj: “Makni se od mene, ne želim da se s tobom bijem i da izgledam kao nakaza kad izađem. Da krv izlazi iz mene jer nema smisla. Pusti me da odem.” Ona je krenula da udara: “Ti mene varaš, ti si mene prevario sa Sarom!” Rekao sam joj: “Izvini, nisam te prevario, znamo se.” Ona pozdravlja sto hiljada muškaraca jer je svi poznaju, pa šta bih ja sad trebao?! Ovaj rugar, onaj rugar, ovaj zove, ovaj piše… Šta bi ja trebao, da uzimam telefon ili da pravim ljubomorne scene zato što njoj neko pošalje poruku? Ali, je*i ga, ona je tad bila ostavljena, bila je povređena… Ženska sujeta, i to je to. Prosto…” – objasnio je Simon za Telegraf.

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

Nakon svađe u stanu Simon kaže da ga je Milica konstantno zvala:

– Konstantno me je zvala, tražila pare… I na dan kad sam se prijavio u policiju, došao sam u svojstvu građana da dam izjavu, ona me i taj dan zvala i tražila pare. Rekla je da joj dam 100.000 evra i da će reći da je sve izmislila. Moji drugari su svedoci jer sam je pustio na spikerfon. Ja to ne izmišljam… – tvrdi Simon za Telegraf.

Podsetimo, incident između Milice i Simona dogodio se u noći između 19. i 20. februara, nakon čega je po prijavi Dabovićeve policija raspisala potragu za njim. Ubrzo nakon toga, Simon se predao i saslušan je u Prvom osnovnom tužilaštvu nakon čega mu je oduzet pasoš, a zabranjeno mu je i da joj prilazi.

Milica Dabović navodno je tužiocu ispričala i to da joj je Simon ukrao 50.000 evra. Reprezentativka se požalila i da je Šiklić prevario i njenog oca Milana za automobil “hamer” koji Dabovićima nikada nije vraćen.

[adsenseyu5]

(Dnevne.rs/Izvor:Telegraf.rs)

[adsenseyu2]