DRAMATIČNA ISPOVEST OGNJENA AMIDŽIĆA: Sve što sam radio bilo je BESMISLENO, evo kada je sve počelo…

Foto: Printscreen/youtube

Foto: Printscreen/youtube

Popularni voditelj Ognjen Amidžić, gostovao je u jednoj TV emisiji, u kojoj je, između ostalog govorio o pokojnom prijatelju i kolegi iz benda Marinku Madžgalju.

– Marinko i ja smo pričali da uradimo nešto, da se zezamo… Dogovorili smo se kako ćemo se zvati i kako ćemo izgledali, nikakvu ideju nismo imali, već samo trip da desetoro ljudi dođe na nastup…

[adsenseyu4]

I eto – rekao je Ognjen u emisiji “Premijera-Vikend specijal”, i objasnio zbog čega je morao da uradi specijalno izdanje “Amidži šou-a”, koje je posvetio pokojnom glumcu i velikom prijatelju.

Foto: Printscreen/instagram

Foto: Printscreen/instagram

– To mi je bila najteža emisija. Bilo bi suludo da se nisam oglasio na neki način…Sve što sam ikada želeo da kažem, rekao sam tada.

[adsenseyu5]

Marinko je stvarno bio specifičan, to se moglo videti i po tome kakve je on to ljude sve okupio – voleli su ga najrazličitiji ljudi. Prošla sezona mi je jako teško pala, kao i trenutak kada sam saznao da je teško bolestan.

Od jula 2015. godine sam nosio neku težinu koja mi je sve što radim pretvarala u besmisao, nije mi uopšte bilo do zezanja – iskren je bio autor i voditelj “Amidži šou-a”.

(Dnevne.rs /Izvor:S.A.,Blic)

[adsenseyu1]

[adsenseyu2]

[adsenseyu5]