DRAMA U KRALJEVU: Mladić sa BOMBOM držao u kući 10 osoba, među njima četvoro maloletne dece, policajac ga UBIO U POSLEDNJEM TRENUTKU (INFO)

auto

Foto ilustracija: Telegraf

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kraljevu sinoć su u blizini autobuske stanice pokušali da uhapse D. J. (32) zbog pretnji da će baciti eksplozivnu napravu na policijsku stanicu u ovom gradu, ali i sumnje da je u prethodnih nekoliko dana izvršio više teških krađa

Međutim, D. J. je tom prilikom izvadio ručnu bombu i zapretio da će je baciti na policajce.

Pripadnici MUP-a su kasnije uspostavili kontakt putem mobilnog telefona sa D. J., ali uprkos pregovorima, on nije želeo da se preda.

[adsenseyu5]

Nakon toga policijski službenici su locirali kuću u Ulici Božidara Milunovića, gde se sa bombom skrivao osumnjičeni D. J., a u objektu se, u tom trenutku, nalazilo još deset osoba, među kojima i jedna osamnaestomesečna beba i četvoro dece od 6 do 13 godina.

Tu je bila i njegova petnaestogodišnja devojka.

Pošto je pretio da će baciti bombu, pripadnici policije su bili primorani da upadnu u kuću, a D. J. je tada pokušao da istu aktivira, zbog čega su ga policajci lišili života.

PORODICA ANGAŽOVALA PRIVATNE DETEKTIVE: Barbara Vitez je živa, i viđena u Mađarskoj?

Jedan od policijskih službenika je prisebnom i brzom intervencijom uspeo je da dođe do D. J., pre nego što je bacio bombu, i tako spreči daleko veću tragediju u kojoj su mogla da stradaju deca i ostali prisutni u kući.

ODREKLA SE SINA I IZBACILA GA IZ KUĆE: Evo kako je pevačica ODREAGOVALA na pitanje o porodičnom skandalu!

(Dnevne.rs/Izvor: N.Božović,Blic.rs)

[adsenseyu4]