DRAMA U BEOGRADU: PAUK MU ODNEO PORŠE OD 170.000 EVRA! Pukao mu film, a onda ga je iz revolta polio benzinom i zapalio! SAD PRETI DA ĆE DA ZAPALI I SEBE (FOTO)

porse

Foto: Kurir

Beograđanin nije više mogao da trpi nepravdu, pa je iz protesta polio benzinom skupoceni terenac i zapalio ga

Božidar Filipović (53), biznimen i nekadašnji bokser, zapalio je svoj skupoceni “porše kajen” revoltiran time što su mu iz “Parking servisa” odneli terenac i pritom ga oštetili!

Čovek nije više mogao da trpi nepravdu, a pošto mu je pukao film, iz očaja je benzinom polio skupoceni automobil, a potom ga zapalio.

[adsenseyu5]

Filipović, koji je, inače, poreklom iz Crne Gore, kazao je da je tim radikalnim potezom želeo da skrene pažnju na sebe i zbog toga što je ponovo odbijen za srpsko državljanstvo, iako u Srbiji živi već 42 godine, zbog čega nema dokumenta i ne može da raspolaže svojim višemilionskim iznosnom u evrima, koje ima na računu.

Foto: Kurir

Za to, kako tvrdi, sumnja da je odgovorni ljudi iz vladajuće Srpske napredne stranke, čija je meta već duže vreme, jer je bio blizak sa Demokratskom strankom.Takođe, on tvrdi da mu je automobil odnet po nalogu policajca iz PS Voždovac, koji je to uradio na zahtev nekoga iz SNS, kao i da mu je nožem izbušio gume na tom vozilu.

“U ponedeljak oko 12 sati iz beogradskog naselja Medaković odnesen je moj automobil, sa mesta gde je parkiranje dozvoljeno, a na poziv jednog policajca, što je u MUP poznato. To je urađeno nelegalno jer “Parking servis” nema papir da sam nepropisno parkirao, kao ni policija.

Potvrdili su mi da o tome nemaju ni zapisnik ni fotografije. Igrom slučaja, kada su nosili auto slikala je jedna prolaznica koja je to objavila na društvenim mrežama, kako bi vlasnik prepoznao automobil i znao o čemu se radi, da nije ukraden… Bilo joj je čudno to što je automobil odnet sa regularnog parking mesta”, priča Filipović.

[adsenseyu1]

On dodaje da je nestručnim rukovanjem njegov “porše” oštećen i da zbog načina na koji se to odvijalo sve nije mogao da naplati štetu jer su “Parking servis” i policija prebacivali odgovornost jedni na druge.

“Nosio ga je veliki “pauk”, kamion, i kada su ga podizali, svu krošnju od drveta ispod kog je bio parkiran su uništili. Auto je izgreban po krovu i drugim delovima karoserije, a ima i druga oštećenja. Ja sam za taj auto platio 40.000 evra PDV-a.

Kupljen je regularno, a platio ga svojevremeno preko 170.000 evra pošto je reč o najsnažnijoj verziji sa bogatom dodatnom opremom”, navodi Filipović.Naš sagovornik je u utorak uveče preuzeo svoj “porše kajen” sa parkirališta “Parking servisa” “Ada Ciganlija” i potom odvezao do deponije u Vinči, gde ga je polio benzinom i zapalio.

“Za Srbiju sam krvario na frontu, imao sam osam operacija, ovde sam i vojsku služio i sada moj život po nekome ne vredi ničemu. Sve su mi oteli, bacali su mi bombe na kuću, a sad su mi uzeli i auto. Faktički ga ukrali i slupali.

ODREKLA SE SINA I IZBACILA GA IZ KUĆE: Evo kako je pevačica ODREAGOVALA na pitanje o porodičnom skandalu!

Pošto sam ja sad niko u ovoj zemlji, ne treba mi ni ovaj auto, nema svrhe da postoji. Molim predsednika da me primi da mu kažem šta imam, a ako ne isteram pravdu spaliću i sebe”, zaključio je Filipović. U JKP “Parking servis”nismo dobili odgovore na pitanja koja smo im uputili ovim povodom.

Ne daju mu državljanstvo

Božidara je potreslo i to što, kako kaže, iako u Beogradu živi 42 godine, i dalje nema državljanstvo.

– Ja sam sada za zvanični Beograd nepoželjan. Nemam državljanstvo, ponovo sam odbijen, imam srpski matični broj, a nemam ličnu kartu i moram da napuštam Srbiju – ogorčen je Božidar.

(Dnevne.rs /Izvor: Aleksandar Bečić, Kurir)

[adsenseyu4]

4 Comments on "DRAMA U BEOGRADU: PAUK MU ODNEO PORŠE OD 170.000 EVRA! Pukao mu film, a onda ga je iz revolta polio benzinom i zapalio! SAD PRETI DA ĆE DA ZAPALI I SEBE (FOTO)"

  1. Treba likvidirati Tomu majmuna (Nikolić-a), njegovu majmunicu Dragicu “humanitarku” i njihovog majmunskog sina Radomira, i stvari će se srediti “same od sebe”!

  2. Ma strašno mi žao čoveka sa visemilionskom cifrom na računu koji pali takav auto. Da ima obraza ne bi ovom siromašnom narodu gazio na žulj. Većini bi bilo žao i bicikl da spale.

Comments are closed.