DRAMA Suzane i Nemanje iz Lazarevca: Zakazali svadbu i otpočeli zajednički biznis, pa udarili u BETONSKI STUB

par

Foto :Facebook/Suzana Marjanović

Njih dvoje su zakazali svadbu i otpočeli zajednički biznis, a nesreća se dogodila juče ujutru oko osam časova kod stovarišta “Karanović”

Verenici Suzana Marjanović i Nemanja Radovanović iz Lazarevca doživeli su saobraćajnu nesrećui Suzana je u komi.

Njih dvoje su zakazali svadbu i otpočeli zajednički biznis, a nesreća se dogodila juče ujutru oko osam časova kod stovarišta “Karanović”.

– Umesto da se radujemo veselju, molimo se da preživi – rekli su rođaci Suzane Marjanović (23) iz Lazarevca koja je teško povređena kada je “golf” u kojem je bila suvozač udario u betonski stub.

Njen dečko je u ovoj nesreći zadobio lakše povrede.

– Stevan Vasiljević (26) iz Lazarevca izlazio je “fordom fijestom” iz dvorišta. U trenutku kad je u rikverc izašao na glavni put, preprečio je put “golfu” koji je vozio Nemanja Radovanović iz Brajkovca i u nkojem je, na mestu suvozača, bila njegova devojka Suzana Marjanović. Da bi izbegao direktan sudar, Radovanović je pokušao da ukoči, ali vozilo se zanelo i potom zakucalo u betonski stub pored puta – priča izvor iz istrage.

[adsenseyu1]

Odmah su se oko slupanog automobila okupile komšije i radnici stovarišta.

– Čuo se jak udarac. Istrčao sam iz kuće i video užasnu sliku. Slupan auto zakucan u banderu i povređenu devojku koja je sedela pored vozača. Mislim da je bila u nesvesti i kada su je izneli iz olupine. Daj bože samo da preživi. Svi su tako mladi. Mislim da je teško i vozaču “fijeste”. Stajao je naslonjen na svoj automobil i gledao u prazno – kaže jedan očevidac nesreće.

Foto-ilustracija: pixabay.com

Vozač “fijeste”, Stevan Vasiljević, sve vreme je ponavljao da nije video “golf”.

– Izlazio sam u rikverc na glavni put. Kad sam se okrenuo, bili su udaljeni samo nekoliko metara. Ne mogu da se smirim. Strašno se osećam… Nadam se da će devojka biti dobro – ponavljao je vozač “ford fijeste”.

Nemanja i Suzana zakazali su svadbu za 28. maj sledeće godine. Pre mesec dana su otvorili zajedničku radnju za izradu torti i kolača, gde su krenuli juče ujutru.

– Nemanja radi kao kamenorezac u Šopiću, a devojku s kojom namerava uskoro da se venča i njega povezao je posao. Eto, umesto da se radujemo, sada strepimo za njen život – kažu njihovi poznanici.

 – Nemanjin otac Miroslav rekao je njegov sin lakše povređen.

– Suzana i Nemanja su, kao i obično, juče ujutru zajedno krenuli na posao. Kad sam čuo da su se sudarili, noge su mi se odsekle. Tešimo sina i verujemo lekarima, koji kažu da će biti sve dobro. Nadam se da će njihova velika ljubav na kraju pobediti i da ćemo se veseliti idućeg maja – rekao je Nemanjin otac.

[adsenseyu1]

(Telegraf.rs)