DRAMA NA NOVOM BEOGRADU: Pretučen taksista, kolege blokirale ulicu, pa krenule u PROTESTNU VOŽNJU (INFO)

auto

Foto: Dnevne.rs/PIxabay

Na Novom Beogradu je oko 14.30 časova došlo do fizičkog okršaja dvojice vozača – taksiste i još jednog prevoznika, da bi ubrzo na ugao Omladinskih brigada i Bulevara Zorana Đinđića počelo da pristiže veliki broj njihovih kolega, sa svih strana.

Taksisti su ubrzo blokirali čitavu ulicu, a reagovala je i policija. Saobraćaj se u ovom delu grada više sati odvijao veoma usporeno, a nekoliko traka bilo je blokirano.

Nešto pre 17.30 taksisti su odlučili da krenu u protestnu vožnju do Skupštine grada, nakon čega će se razići.

Kako su nam rekli očevici, iz nepoznatih razloga, jedan od vozača u civilnom vozilu, koji, navodno taksira preko aplikacije “Kameo”, napao je kolegu iz “Luks taksija”.

Prema informacijama sa terena, akter tuče je pobegao, a povređeni taksista je prevezen u Urgentni centar.

– Reč je o civilnom vozilu, imamo registarske tablice, tražimo od policije da odmah utvrdi ko je bio napadač. Sumnjamo da je reč o licu koje prevozi putnike za “Kameo” – rekli su okupljeni taksisti.

taksista

Foto: Dnevne.rs/pixabay

Policija je izašla na teren kako bi sprečila teži incident.  Prema našim informacijama napadač je iz firme “Kameo” koja nelegalno obavlja taksi prevoz u Beogradu – rekao je za “Blic”, Vlado Bulatović, prvi čovek Strukovnog udruženja taksi prevoznika (SITAB).

SKUPLJA PUTARINA DO MORA: Nova deonica autoputa diže cenu, a tuda ćete smeti da vozite NAJVIŠE 100 KM/H (INFO)

Međutim, Aleksandar Bijelić, prvi čovek Saveza taksi udruženja Srbije, koje okuplja i najveća beogradska taksi udruženja, nezvanično je rekao da “ima spisak svih vozila Kameo, te da se sporni automobil ne vodi na njih”.

     

(Dnevne.rs /Izvor:  M. Radonjić, Blic)