DRAMA: Devojčici (10) iz Čačka topovskim udarom raznet grudni koš, užasna tragedija na porodičnom slavlju (INFO)

devojcica

Foto: Ilustracija – Telegraf, Fejsbuk

Desetogodišnja devojčica teško je povređena ovog vikenda prilikom eksplozije “topovskog udara“ na jednom porodičnom veselju u Konjevićima, nedaleko od Čačka.

Devojčica je istog trenutka sa povredama opasnim po život prevežena u čačansku bolnicu, odakle je iste večeri, zbog ozbiljnosti zdravstvenog stanja prebačena u Beograd

[adsenseyu5]

Porodično slavlje se u subotu veče pretvorilo u pravu dramu kada je jedan od gostiju aktivirao takozvani “topovski udar“, sredstvo koje se u vojsci koristi za fingiranje eksplozije granate ili bombi.

NIKAD MI NIŠTA NIJE DAO… Evo ko je sin slavnog pevača Ljube Aličića sa kojim pevač decenijama ne govori, iako nastupaju zajedno! (VIDEO) (FOTO)

– Začula se strahovita eksplozija, gosti su popadali na sve strane, a devojčica koja se nalazila blizu mesta detonacije gotovo da nije davala znake života, nastao je pravi haos – ispričao je očevidac ove nesreće za beogradske medije.

Devojčica je istog trenutka sa povredama opasnim po život prevežena u čačansku bolnicu, odakle je iste večeri, zbog ozbiljnosti zdravstvenog stanja prebačena u Beograd.

[adsenseyu1]

– Devojčica je primljena u Urgentni centar sa ozbiljnim povredama grudnog koša.

TUČA NA PLAŽI U BARU: Crnogorski funkcioner pretukao Srbina zbog banalnog razloga!

U čačanskoj bolnici je zdravstveno zbrinuta, ali je njeno stanje bilo takvo da je lečenje moralo biti nastavljeno na Institutu za majku i dete u Beogradu, gde je iste večeri prevezena.

Spremite se za totalno pomračenje sunca 21. avgusta: U 20:30, život ova 4 ZNAKA HOROSKOPA ĆE SE OKRENUTI NAOPAČKE!

Prema današnjim saznanjima, devojčica se uspešno oporavlja od povreda koje su vrlo ozbiljne – rekla je dr Biljana Kočović, PR čačanske bolnice.

(Dnevne.rs /Telegraf.rs)

[adsenseyu4]