DRAGAN ĐILAS DOK JE BIO GRADONAČELNIK BEOGRADA: Ovu decu što napadaju RTS i policiju treba osuditi na VIŠEGODIŠNJU ROBIJU! (VIDEO)

gradonačelnik

Foto: Tviter/printscreen

Dragan Đilas, koji je sa Boškom Obradovićem i demonstrantima u subotu upao u zgradu RTS i terorisao novinare i zaposlene u javnom servisu, svojevremeno je na istoj televiziji tražio višegodišnje zatvorske kazne za one koji su napadali ovu zgradu. To mu nije zaboravljeno, pa brojni tviteraši podsećaju lidera opozicije na ovaj snimak:

– Tamo je bilo puno dece, 15, 16 godina, kojima je neko manipulisao, to ne sme nikad više da se dozvoli u ovom gradu – kazao je tada Đilas upravo na RTS, komentarišući nerede koji su demonstranti pravili u Beogradu 2010. godine tokom Parade ponosa.

HRVATI UDARILI NOVI ŠAMAR SRBIJI U BRISELU! Ultimatum Beogradu, a ukoliko ga ne ispuni NEMA NIŠTA od EU

– Mislim da je dužnost države da sve ove što su učestvovali u tome, videli smo snimke, kako napadaju zgradu RTS, gađaju policajce, ovaj jedan kreće motkom na njih, da ih osude na dugogodišnje zatvorske kazne – kazao je on, ali i dodao da neko mora da “radi sa tom decom i objasni im da nije dobro to što oni rade”.

Podsetimo, taj isti Đilas predvodio je demonstrante koji su razbili vrata RTS, uneli motornu testeru, i bukvalno zarobili zaposlene na RTS, praveći haos i pozivajući na “oslobođenje” javnog servisa.

(Dnevne.rs/Izvor: Kurir.rs)

1 Comment on "DRAGAN ĐILAS DOK JE BIO GRADONAČELNIK BEOGRADA: Ovu decu što napadaju RTS i policiju treba osuditi na VIŠEGODIŠNJU ROBIJU! (VIDEO)"

  1. E tako je i picousti srao pa eto ga na vlasti. A narod ako je iole pametan i tog đilasa i jeremić oterati pa nek izabere narod ima školovani ljudi koji nisu bili na vlasti ni u politici.

Comments are closed.