DOŠLO VREME DA SE SELO PITA: Palma i Antić na traktoru u Kusatku, najvećem selu u Srbiji (FOTO)

traktor

Foto: Printscreen/Telegraf

Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma poručio je građanima u selu Kusadak, u opštini Smederevska Palanka, da je došlo vreme da se selo pita i da građani treba da glasaju za domaćine koji imaju dela, a da su dela koalicije SPS – JS vidljiva

Hoćemo u svakom selu u Smederevskoj Palanci da napravimo ono što pravimo tamo gde naša koalicija ima većinu i vlast, rekao je Marković.

 Ja sam iznenađen da nekoliko sela u Smederevskoj Palanci nema signal za mobilne telefone, da nemaju asfaltirane bočne ulice, da Dom kulture ne radi u najvećem selu u Srbiji . Šta će mlad čovek u Kusatku uveče kada se smrkne? Moramo stvoriti uslove da se aktivira kulturno umetničko društvo.

KADRI VESELJI: Kosovo je otvoreno da Preševska dolina postane deo naše zemlje ako Srbija prihvati, ali nemamo šta da damo

-Ako je UNESKO priznao naše kolo kao svetsku nematerjalnu baštinu, mi moramo obezbediti da se mladi na selu bave čuvanjem naše kulture i tradicije jer Smederevska Palanka je srce Srbije – kazao je lider Jedinstvene Srbije.

Foto: promo

Dragan Marković Palma je u domaćinstvu Miroljuba Cokića iz Kusatka obišao farmu krava i proizvodnju mleka i rekao da lokalna samouprava raznim podsticajnim merama mora pomoći poljoprivrednim proizvođačima.

Predsednik JS je seo na traktor Milorada Cokića i pokazao da zna da ore.

Marković je rekao da koalicija SPS-JS ima ljude koji znaju da oru i znaju šta je seljačka muka i mi znamo koliko se teško zarađuje novac u poljoprivredi:

– Zato je došlo vreme da se selo pita i da građani Smederevske Palanke glasaju za broj 4.

Foto: Promo

Aleksandar Antić, potpredsednik SPS a izjavio je da novu vlast u Smederevskoj Palanci čeka mnogo posla na obnovi putne infrastrukture, i obećao gasifikaciju tri najveća sela u Smederevskoj Palanci, Kusatka, Azanje i Selevca.

NARKO-POP 2: Analizirana krv sveštenika, Mitrović uzimao drogu u dužem periodu?!

Antić je pozvao prisutne građane da u nedelju 25. marta glasaju za broj 4.

(Dnevne.rs/Izvor: telegraf.rs)