DORĆOL I DALJE U STRAHU: Devojka nije slučajno polivena kiselinom

Foto: wikipedia

Foto: wikipedia

Mlada žena koja je zadobila teške povrede oka nije žrtva serijskog manijaka, već ju je najverovatnije napao bivši ljubavni partner

BEOGRAD – Devojka koja je polivena kiselinom u oči u Beogradu nije žrtva serijskog manijaka, već je najverovatnije napadnuta zbog osvete ili ljubomore, saznaje Kurir.

[adsenseyu4]

Inspektori su saslušali žrtvu i na osnovu njenog iskaza zaključili da nije slučajna žrtva napadača.

Prema rečima našeg izvora iz istrage, devojka koja je napadnuta 11. decembra na Dorćolu nije bila raspoložena za saradnju s policijom.

Ne želi da govori

– Inspektori su odmah krenuli u potragu za dorćolskim psihom, jer se sumnjalo da nasumično bira žene, saleće ih u mraku i poliva kiselinom. Međutim, već na početku istrage ta informacija se pokazala kao netačna – kaže naš izvor iz istrage.

Prema njegovim rečima, sumnja se da je napadnuta devojka izabrana s posebnim ciljem.
– Sumnja se da bi devojka mogla da zna ko ju je i zbog čega napao i polio kiselinom, ali zasad ne želi da otkriva sve detalje. Takođe, nije sigurno ni da je napadač muškarac, a pretpostavlja se da je u pitanju ljubomora – dodaje naš izvor.

Podsetimo, devojka je u nedelju, 11. decembra, prijavila policiji da je napadnuta ispred svoje zgrade. Kako je ispričala, nepoznata osoba prišla joj je s leđa dok je otključavala vrata i stavila joj natopljenu krpu preko usta i nosa. Kad je počela da se opire, napadač je izvukao flašicu iz džepa i polio je po kosi i telu, povredivši joj oko. Za sve to vreme njen dečko je parkirao kola iza zgrade.

Komšija video napadača?

Policija je, kako saznajemo, uzela snimke sa kamera za video-nadzor iz ulice u kojoj se desio napad i saslušala nekoliko ljudi.
– Takođe, jedan stanar ulice u kojoj je devojka napadnuta kiselinom javio se policiji i ispričao im da je te večeri video sumnjivu osobu kako se mota po Gundulićevom vencu. Kad je sutradan čuo šta se desilo njegovoj komšinici, pomislio je da bi ta osoba mogla biti napadač – dodaje naš izvor iz istrage.

[adsenseyu5]

(Dnevne.rs/Izvor:Kurir.rs)

[adsenseyu2]

[adsenseyu1]