DOKLE VIŠE OVAKO: Neverovatan ODGOVOR maloletnika koji je ZAPALIO beskućnika

Foto: J.Pap/Tanjug

Foto: J.Pap/Tanjug

Samo iz zabave sam zapalio novine i bacio ih na njega, nije mi bila namera da čovek izgori – rekao je u polciji dvanaestogodišnjak koji je zapalio beskućnika u Novom Sadu.

Kako nezvanično saznajemo deca su prvo htela da ukradu invalidska kolica koja su bila pored dva beskućnika. No, kad u tome nisu uspeli jer su ih beskućnici primetili, najmlađi od njih uzeo je svežanj novina, zapalio ih i bacio na beskućnika, koji je ležao pokriven starim ćebetom i ritama.

[adsenseyu4]

Čovek je odmah počeo da gori, a deca su u panici pobegla.

– Pomislili smo prvo da se čovek možda sam upalio sa cigarom. Međutim kada je ovaj drugi beskućnik došao sebi, jer je bio u alkoholisanom stanju, rekao nam je da su tu bila neka deca i palila novine. Verovatno je i preminuli beskućnik bio u alkoholisanom stanju – kažu nezvanično iz policije.

Trojica maloletnika privedeni su pa pušteni danas zbog sumnje da su u Novom Sadu u noći između ponedeljka i utorka namerno zapalili beskućnika Dragutina T. koji je od zadobijenih opekotina preminuo.

Incident se dogodio oko 3.30 sati u Novom Sadu, kada je jedan od dečaka bacio zapaljene novine na kartone sa kojima je beskućnik sa inicijalima D.T. (64) bio pokriven, a koji je zatim izgoreo.

Nesrećnom muškarcu izgorelo je čak 90 odsto tela!

Kako je “Blic” ranije objavio dečaci su čoveka zapalili dok je sa prijateljem ležao iza lokalne prodavnice u Bulevaru Oslobođenja broj 21.

[adsenseyu5]

(Dnevne.rs/ Izvor:A.Latas,Blic.rs)

[adsenseyu2]

[adsenseyu1]