DIJANA HRKALOVIĆ ODBILA ISPITIVANJE NA POLIGRAFU! Bivša državna sekretarka MUP odustala od detektora laži

službenica

Foto: MUP.rs

Bivša visoka funkcionerka MUP juče najpre prihvatila testiranje, da bi se u poslednjem momentu, kad je trebalo da je prikače na aparat, predomislila. Tužilaštvo pokrenulo predistražni postupak

Dijana Hrkalović, bivša državna sekretarka MUP, odbila je danas poligrafsko ispitivanje u vezi sa aferom sa nezakonitim prisluškivanjem predsednika Srbije Aleksandra Vučića, članova njegove porodice i još nekoliko visokih funkcionera.

PROČITAJTE JOŠ

Milena Radulović: “U trenutku kada on sigurno pikira još 6 devojčica, dogovorile smo se da je vreme”

Hrkalovićeva je prvobitno prihvatila da ide na detektor laži, pišu mediji, ali se u poslednjem trenutku, bukvalno kad je trebalo da je priključe na poligraf, predomislila. Pored afere „prisluškivanje“, Hrkalovićeva je trebalo da bude ispitana i o navodnim kontaktima sa osobama iz kriminogene sredine.

Nekadašnja državna sekretarka MUP je jedna od 50 osoba, ali najviše rangirana, koje je posebna radna grupa MUP ispitala u fazi predistrage u vezi s nezakonitim prisluškivanjem predsednika zemlje. Prema rečima sagovornika Kurira, ovakav razvoj situacije je i više nego interesantan – da osoba odbija da dokaže svoju nevinost.

 

(Dnevne.rs/Kurir.rs)