DEVOJČICA ISPREBIJANA NASRED ULICE U PROKUPLJU: Niko nije prišao da pomogne, svi su samo NEMO GLEDALI (INFO)

devojka

Foto ilustracija: Dnevne.rs/pixabay

Sedamnaestogodišnja T. K. iz Prokuplja objavila je otvoreno pismo na Fejsbuku u kom tvrdi da je, ni kriva ni dužna, napadnuta u tom gradu. Ona je navela da se napad dogodio nasred glavne ulice u Prokuplju, pre ponoći. Napadač se zatrčao i iz sve snage je pesnicama udario u grudi. Devojčica je pala i udarila glavu

Napadač je pronađen i priveden, a u toku iste noći je i pušten iz pritvora.

[adsenseyu5]

U pismu je navela da je izrevoltirana, preplašena i zabrinuta i da ju je razočaralo to što niko od sugrađana nije prišao da joj pomogne, iako je tražila pomoć.

devojka

Foto: Printscreen/Fejsbuk

“Zar će oni koji napadaju ljude po ulici jer im treba droga, biti samo večeras u pritvoru, a od sutra opet slobodno da hodaju gradom… Zar da se, kao devojčica, plašim koga ću da sretnem i šta će da mi urade. Otvorili su mi oči. Živim u jednom mestu, gde vrištim, plačem i molim za pomoć, a niko da priđe… Svete, tužan li si…”, navela je Tamara u svojoj objavi.

Prišao je albanskom kralju prostitucije, izvadio pištolj i pucao mu u glavu! A onda izgovorio – 3 REČI NA SRPSKOM (FOTO)

Kako se navodi, svi koji poznaju Tamaru znaju da je uzorna učenica prokupačke Gimnazije, posvećena umetnosti i stvaranju. Trenutno je zamenica predsednika Književne omladine Prokuplja, aktivno piše, pleše i peva.

[adsenseyu4]

(Dnevne.rs/Telegraf.rs/Izvor:novostitop.com)

[adsenseyu2]

1 Comment on "DEVOJČICA ISPREBIJANA NASRED ULICE U PROKUPLJU: Niko nije prišao da pomogne, svi su samo NEMO GLEDALI (INFO)"

  1. Pa to nisu prolazili ljudi pored tebe vec Neljudi…sramota

Comments are closed.