DEVETNAESTOGODIŠNJAK IZ VALJEVA PREŽIVEO PAD SA ŠESTOG SPRATA: Ležao je i JAUKAO OD BOLOVA, a onda se začuo jezivi krik njegove majke (INFO)

Valjevo

Foto: telegraf.rs

Devetnaestogodišnji dečak M.N. iz Valjeva, koji je juče popodne skočio sa šestog sprata zgrade u Naselju Oslobodioci Valjeva, preživeo je pad sa visine od čak 18 metara! On je zadobio višestruke prelome, ali lekari kažu da nije životno ugrožen. Upućeni kažu da je prava sreća da je dečak preživeo sa ovolike visine.

Tragedija se dogodila u najvećem valjevskom naselju, ispred ulaza broj 58, preko puta železničke stanice, gde je mladić živeo sa majkom. Kako saznajemo, majka dečaka i njegov ujak, pokušali su da ga spreče u nameri da skoči da šestog sprata, međutim nisu uspeli.

RODITELJI MISLE DA SU STARA SRPSKA: Muslimanska imena koja DECA u Srbiji MASOVNO dobijaju

-Mladić je živeo sa majkom u stanu njegove bake. Svi koji su ga poznavali potvrdiće vam da je bio sjajno dete i lepo vaspitano. Ko zna šta mu se desilo u glavi. Čuli smo tup udarac na zemlju, a onda su se začuli jauci i lavež pasa.

[adsenseyu1]

U prvom momentu smo pomislili da su nekoga napali psi lutalice, međutim, kada smo izašli napolje, sve nam je bilo jasno.

Mladić je ležao u travnjaku, jaukao je od bolova, a nakon toga se začula vriska njegove majke, koja je ubrzo izašla napolje i rekla da joj je dete palo. Odmah smo pozvali hitnu pomoć, koja ga je prevezla u bolnicu – pričaju komšije ovog mladića.

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

M.N. je sa višestrukim povredama, primljen u urgentni centar valjevske bolnice, a danas je u popodnevnim satima prebačen u Beograd, ali za sada nije životno ugrožen.

Razlozi zbog kojih je ovaj mladić, za koga svi imaju reči hvale, rešio da digne ruku na sebe, za sada nisu poznati.

ZAUSTAVILI NIJAGARINE VODOPADE POSLE 12 VEKOVA: Očekivali leševe, a evo šta su pronašli (FOTO) (VIDEO)

Komišije kažu da studira Pravni fakultet u Kragujevcu, gde je „ređao“ samo „desetke“. Majka mu je učiteljica u jednoj osnovnoj školi u Valjevu, a roditelji dečaka su već godina razvedeni.

(Dnevne.rs/Izvor:S.S,Telegraf.rs)

[adsenseyu4]

[adsenseyu2]

2 Comments on "DEVETNAESTOGODIŠNJAK IZ VALJEVA PREŽIVEO PAD SA ŠESTOG SPRATA: Ležao je i JAUKAO OD BOLOVA, a onda se začuo jezivi krik njegove majke (INFO)"

  1. I must say you have high quality posts here. Your page should go viral.

    You need initial boost only. How to get it? Search for; Miftolo’s tools go
    viral

  2. ZASTO VAM JE ZANIMLJIVO DA PRAVITE SENZACIONALISTICKE NASLOVE OD TUDJE NESRECE. SRAMITE SE NOVINARI, AKO UOPSTE MOZETE TAKO DA SE NAZOVETE.

Comments are closed.