DETALJNO ORGANIZOVAN ZLOČIN: Više ljudi učestvovalo u ubistvu pevačice

zrtva

FOTO: PRINTSCREEN FACEBOOK

Advokat Nebojša Milosavljević tvrdi da je ubistvo pevačice Jelene Marjanović organizovan zločin za koji je odgovorna veća grupa ljudi, dok nekadašnji operativac Državne bezbednosti Božidar Spasićsmatra da “neko suštinski sabotira čitav slučaj”.

Oni su ove tvrdnje izneli gostujući juče na TV Hepi, gde su govorili o maratonskoj istrazi najmisterioznijeg zločina koji se poslednjih godina dogodio u prestonici. Beogradski advokat Milosavljević, koji je jedno vreme bio zastupnik rođaka ubijene pevačice iz porodice Krsmanović, a koji u istražnom postupku nisu uspeli da dobiju status oštećenih, veruje da će se ovim slučajem jednog dana baviti Tužilaštvo za organizovani kriminal i Specijalni sud.

[adsenseyu5]

Sabotaža slučaja

Po načinu izvršenja, ovo je naručeno i organizovano ubistvo u koje je uključena veća grupa ljudi. Ako se ikad bude sudilo ubicama, to će biti u zgradi Specijalnog suda, jer je ovo organizovani kriminal.

Nisam siguran da li porodica zna ili ne zna o čemu je zapravo reč, ali je činjenica da ovde ima mnogo učesnika i mnogo njih zna istinu – kazao je Milosavljević u emisiji.

JEZIVI DETALJI UBISTVA: Dok je Siniša ubadao ženu do smrti, užas je gledala ćerkica iz prvog braka

Govoreći o daljem toku istrage protiv Marjanovića i naloga za veštačenje telefona, Božidar Spasić ocenjuje kao najbolji pokazatelj koliko malo dokaza imaju istražni organi.

– Kada sud naloži veštačenje telefona, to samo znači da nema i ne zna ništa. Ovde neko suštinski sabotira čitav slučaj. Da li je moguće da neko u državi ne može da bude toliko jak da zločin u toj meri razvodnjava. Na taj način se samo pokazuje slabost policije, koju su u istrazi davno pretekli novinari – kazao je Božidar Spasić.

[adsenseyu1]

On je napomenuo da je od početka istrage nekoliko puta predlagao da se uprkos svemu porodica Marjanović ne dira.

– Samo na taj način je neko unutar porodice mogao da pukne. Ovako čim su uhapsili Zorana, samo su stvorili kontraefekat. U ovom zločinu i istrazi se neko prikriva.

PROGOVORIO O PROBLEMIMA U BRAKU: Vojin Ćetković ne želi da ulepšava stvarnost

Da podsetimo, Jelena Marjanović je ubijena 2. aprila, anjen leš je pronađen sutradan na nasipu u Borči. Policija je u septembru uhapsila njenog supruga Zorana Marjanovića zbog sumnje da je počinio zločin i on se od tada nalazi u zatvoru.

NASER ORIĆ NAKON PRESUDE RATKU MLADIĆU: “On srpskim majkama nikada nije imao petlju da kaže da ih je lično odvodio u smrt”

[adsenseyu4]

(Dnevne.rs/Izvor:Telegraf.rs)

[adsenseyu2]