DETALJI ZLOČINA KOJI SE NE PAMTI U SRBIJI: Opalio joj dva šamara, a onda je uzeo GVOZDENU ŠIPKU!

suprug

Foto: Kurir/printscreen

Pred Velikim većem Višeg suda u Nišu nastavljeno suđenje Goranu Živkoviću (53) iz Medoševca za teško ubistvo supruge Jasmine (48)

Ubio sam ženu koju sam voleo više od života i koja mi je rodila dva sina – rekao je Goran Živković pred Velikim većem kojim je predsedavala sudija Milica Grujić.

– Još ne mogu da shvatim šta sam uradio. Teško mi je i ne mogu da spavam. Ne znam šta mi se desilo kobne noći.

[adsenseyu5]

Ne slažem se u potpunosti sa optužnicom jer mislim da Više javno tužilaštvo nije adekvatno prenelo moje reči tokom ispitivanja.

Zamenik Višeg javnog tužioca u Nišu pročitao je optužnicu Goranu Živković (53) iz Medoševca, okrivljenom za teško ubistvo supruge Jasmine.

NOVA PROMENA ZA SRBE, VIŠE NEMA UDARANJA PEČATA U PASOŠIMA: Ovako ćemo putovati u zemlje ŠENGENA!

U ranim jutarnjim časovima 3. oktobra 2016. godine u porodičnoj kući u Medoševcu. Goran je Jasmini smrskao lobanju sa 16 udaraca gvozdenom šipkom.

Živković je optužen za teško ubistvo počinjeno iz bezobzirne osvete i drugih niskih pobuda, zbog čega mu preti najstroža kazna od 40 godina zatvora.

[adsenseyu1]

Uzrok nezapamćenog zločina u Medoševcu je, po navodima optužnice, Goranova patološka ljubomora. Živković je posumnjao da je Jasmina u više navrata pričala telefonom sa svojim, navodnim, ljubavnikom.Najpre je polomio njen mobilni telefon, a potom joj je udario dva šamara.

U hodniku kuće Goran je pronašao gvozdenu šipku kojom je usmrtio suprugu. Jasmina je zadobila višestruke otvorene prelome kostiju lobanje sa povredom mozga, usleg čega je preminula na licu mesta.

ZAŠTIĆEN U KAVEZU PROVOCIRAO BIKA: Sledećeg momenta svi su VRIŠTALI od straha (VIDEO)

Da bi prikrio zločin, Goran je šipku bacio u septičku jamu u dvorištu, uklonio tragove krvi sa sebe, a zatim ispreturao kuću. Komšiji Ljubiši Mirkoviću, koji se prvi odazvao na njegove pozive u pomoć, Živković je rekao da su bili žrtve napada i pljačke.

Čak je u više navrata namerno glavom udario u futer pokušavajući da zadobijene povrede predstavi kao delo nepoznatih pljačkaša.

[adsenseyu5]

Policija je analizirajući tragove posumnjala u Živkovićev iskaz. Nakon pronalaska metalne šipke i suočen sa neoborivim dokazima, Goran je policiji priznao zločin.

Nastavak suđenja Goranu Živkoviću zakazano je za 12. jul. Tada će biti saslušani sinovi ubice i pokojne Jasmine Živković.

TUGA DO NEBA: Devojčica (15) se požalila na jake bolove u stomaku, nedugo zatim je preminula (INFO)

ŠOKIRALE RUŽNE REČI

Sudsko veće, ali i prisutne u sudnici, šokirale su ružne reči koje je koristio optuženi tokom iskaza, ali i pojedini delovi njegovog iskaza.

– Sećam se samo prvog udarca koji sam joj zadao, rekao je Živković.

ZASTRAŠUJUĆE PROGNOZE: Američki analitičar UPOZORAVA, opasan preokret na Balkanu – uskoro NOVI SUKOBI!? (INFO)

– Takođe, ističem da nisam planirao ubistvo.

Da jesam, ubio bih Jasminu u Sloveniji gde su blaže kazne i bolji uslovi u zatvoru.

[adsenseyu4]

(Dnevne.rs/Izvor:Kurir.rs)

[adsenseyu2]