DETALJI TRAGEDIJE KOD BOGATIĆA: Pripadnica Vojske Srbije Bojana (24) je otišla da proda mleko, kada se vratila, pucala je sebi u glavu!

vojska

Foto: Printscreen/fejsbuk

Bojana M. (24) pripadnica Vojske Srbije koja je juče izvršila samoubistvo u selu Dublje kod Bogatića, presudila je sebi karabinom svog nevenčanog supruga i ostala na mestu mrtva.

– Bojana je ustala ujutru, pomuzla krave i odnela mleko da ga proda. Onda se vratila i samo presudila sebi! Za vikend je trebalo da se uda u mesnoj kancelariji, a oni su tako divna porodica! Ne znamo šta ju je na ovo navelo – kažu šokirane komšije.

Vriska i lelek odzvonili su ulicama ovog mačvanskog sela, uprkos tome što su na okolnim njivama radili traktori. Celo mesto ostalo je bez reči, a Bojaninoj jetrvi, koja je takođe u drugom stanju, pozlilo je od šoka i bola.

Kako su susedi rekli za Telegraf, Bojana je rodom iz Sremske Mitrovice, a njen nevenčani suprug takođe je pripadnik Vojske Srbije. Njih dvoje su često putovali po Srbiji i regionu. Pre samo tri dana su bili u manastiru Ćelije, a užitak su podelili sa svojim prijateljima na društvenim mrežama.

devojka

Foto: Fejsbuk

MISTERIOZNO SAMOUBISTVO I SVEKRA

Porodica je već jednom prošla kroz tragediju kada se pre izvesnog vremena obesio otac Bojaninog verenika.

NAPAD NA SRBIJU IZ BRITANIJE: Odvojena od mora, evo šta je sada u planu za Srbiju!

Za sada se niko iz Vojske Srbije ili Ministarstva odbrane nije zvanično oglasio.

(Dnevne.rs/Izvor: Telegraf.rs, D.S.)