DETALJI KRVAVOG OBRAČUNA NA VRAČARU: Nakon žestoke rasprave muškarac (43) IZREŠETAO mladića (20)

pištolj

Foto:Printksin/Youtube/tonyacer

Ranjeni mladić je prevezen u Urgentni centar, gde je operisan. Izgubio je dosta krvi, ali je njegovo stanje trenutno stabilno

U pucnjavi koja se dogodila u nedelju veče u Beogradu ranjen je 19-godinji mladić A.P. Prema nezvaničnim informacijama koje su potvrdili svedoci incidenta, rafalima je prethodila svađa na terenu u balon sali Zlatna lopta.

Naime, muškarac koji je pucao je bio na terenu, gde se posvađao sa mladićem oko fudbala. Ubrzo su se strasti smirile, utakmica se nastavila, a muškarac je izašao sa terena.

 

[adsenseyu4]

Međutim, posle nekog vremena, vratio se u balon, naleteo na mladića sa kojim se prethodno verbalno sukobio, izvadio pištolj i pucao u njega.

Ranjeni mladić je prevezen u Urgentni centar, gde je operisan. Izgubio je dosta krvi, ali je njegovo stanje trenutno stabilno.

Pucnjava se dogodila u nedelju uveče u 20.48 sati u balonu u Južnom bulevaru.

– Sedeli smo na tribini i gledali utakmicu. Došlo je do koškanja između mog druga i jednog igrača na terenu iz protivničkog tima, koji ima trideset do četrdeset godina. Između njih dvojice izbila je tuča i ljudi su počeli da ih razdvajaju, nakon čega je igrač napustio balon. Međutim, on se ubrzo vratio sa pištoljem, začula su se dva pucnja i svi smo polegali – ipričao je očevidac dodajući da ne poznaje igrača koji je potegao pištolj.

Tek daljom istragom će biti utvrđen uzrok nemilog događaja.

(Dnevne.rs/Izvor:Telegraf.rs)

 

[adsenseyu2]

[adsenseyu1]