DETALJI HORORA U JAGODINI: Ruke su mu bile plave koliko je tukao (INFO)

porodica
Kobnog dana je otišao do druga da uzme dubak za dete, tamo je popio dva piva. Kada je došao kući skočio je na nju i počeo da je tuče. Nije se zaustavio dok ona nije počela da krklja. Verovatno da su kobni udarci bili nogom na kraju

Jezivom ubistvu u Jagodini kada je S. K. (29) pretukao nasmrt suprugu Žaklinu K. (26) sa kojom ima dvoje maloletne dece prethodila je kraća rasprava.

Prema pisanju Infocentrale.rs, S. K. je potom skočio na Žaklinu i počeo da je tuče dok su se deca, jedno staro godinu dana, a drugo staro tri godine, nalazila u susednoj sobi.

[adsenseyu4]

– Osumnjičeni se nalazi u pritvoru. Hitnu pomoć pozvala je njegova rodbina koju je obavestio o tome šta se dogodilo. Danas će biti završena obdukcija tela žrtve. Tereti se za teško ubistvo, ali ja smatram da je veliko pitanje kvalifikacije – kaže branilac osumnjičenog Dušan Gašić.

Foto: Facebook/Žaklina Stevan Kojić

Kobnog dana je otišao do druga da uzme dubak za dete, tamo je popio dva piva. Kada je došao kućiskočio je na nju i počeo da je tuče. Nije se zaustavio dok ona nije počela da krklja. Verovatno da su kobni udarci bili nogom na kraju – kaže izvor Infocentrale blizak istrazi.

Foto: Facebook/Žaklina Stevan Kojić

S. K. je plakao prilikom hapšenja i navodno rekao: “Ja sam se borio za moju porodicu, ali nisam mogao da podnesem”.

[adsenseyu1]

 

Kasnije je ponavljao: “Šta sam to uradio”? Iako mlad, S. K. iza sebe ima jedan brak i decu.

Foto: Facebook/Žaklina Stevan Kojić

Inače, S. K. je kao dete bio prebijan od strane oca, kako saznajemo, čak do te mere da mu je jedna mošnica odstranjena. Otac ih je kao decu sa majkom isterao iz kuće. S. K. je već privođen zbog nasilja u porodici, ali prema ocu. Nije imao novac da plati kaznu pa je očekivao da ode u zatvor. Ova porodica živela je u iznajmljenoj kući u naselju Tabane u Jagodini.

(Infocentrala.rs / A. M.)

 

9 Comments on "DETALJI HORORA U JAGODINI: Ruke su mu bile plave koliko je tukao (INFO)"

 1. Г.вно насилничко и кукавичко!!!

 2. MILAN AMEDOVIC | 3. April 2015. at 15:07 |

  NEMA OPRAVDANJA ZA TO STO JE URADIO . STO NEODE KOD OCA PA DA NJEMU POLOMI REBRA I UBIJE GA ZBOG MALTRETIRANJA DOK JE BIO MALI NEGO NASO ZENU DA SE IZIVLJAVA . SADA MU TREBA ODREZATI PUNIH 40 GODINA DA NEBI DECA GLEDALA NASILNIKA U KUCI I NEDAJ BOZE PROZIVLJAVALA ISTO STO I ON KAO DETE , A ON DA OSETI KAKO JE TO KAD SI SLABIJI A DRUGI TE MALTRETIRA I IZIVLJAVA SE NAD TOBOM

 3. Da li je to porodica koja je bila u emisiji DNK, 31.03.2015.?

 4. Dragan Dakic | 3. April 2015. at 22:42 |

  sva ova desavanja opisuju rasulo jednog duhovnog drustva koje je do skoro imalo veru u svoju slavu porodicu i drzavu medjutim sve se to naglo izgubilo drustvo je rasuto porodice prepustene nepravednim sistemima rec vise nista nevredi izdaje prevare se publikuju a neki put je data rec bila sveta!!! sve sto je zdravo kvalifikuje se nepravedno !!! dokle BRE vise kada je svaki gradjanin jako bitan..voditeljka zadnje emisije je postavila svoju dijagnostiku njenog misljenja umesto dasu psiholzi ako postoje u ovoj drzavi pomogli ovoj jadnoj i ranjivoj porodici dase spasu i opstanu kao celina zbog svoje dece koju su stvorili..oni su napravili DNK-a emisiju i ostavili ih…strasno i zalostno..!!! sta sada !? majke nema otac robija a deca?! ko ce sada pravilno izvesti tu decu u ovom razvijenom drustvu gde preovladava veliki ego i gde papir trpi sve i data rec nevredi nista!?

 5. djubre zadriglo.

 6. Jasmina Sorguć | 6. April 2015. at 17:44 |

  GLEDALA SAM EMISIJU DNK-ZENA MU JE BILA UPORNA CITAVO VRIJEME VEOMA CUDNO DA OSTANE PROTIV NJEGOVE VOLJE DA NASTAVI ZIVOT S MUZEM, ON CITAVO VRIJEME ODBIJA I REKAO KJE U STARTU DA CE BITI KRAJ, CUDNI SU SASTANCI SA BISIM DECKOM KAO I TO DA NJEGOVA MAJKA NIJE NIKAD BILA ZA NJU, A ONA ISTO UPORNA DA I NJEGA OSVOJI. NETREBA BITI PRISTRAN NEGO SAGLEDATI CINJENICE JASNO.SVA OVA SITUACIJA IZMEDU OVOG PARA UKLJUCUJUCI I BIVSEG DECKA BILA JE TOTALNO NEZRELA I OPASNA, ALI ISTA ZRTVA OVOGA MOGLA JE DA IZBJEGNE OVU NESRECU Smo da je na miran nacin POSTOVALA NJEGOVU RIJEC :DA NEMA ZIVOTA ZAJEDNICKOG IZMEDU NJIH BEZ OBZIRA NA TO CIJE JE DIJETE! ZENA IZ PREDHODNOG BRAKA SE IZVUKLA RASTAVOM, NIJE NAVALJIVALA NASILU-DA LI KO PRISTAJE NASILU DA ZIVI S NEKIM-TO JE PRODUZAVANJE AGONIJE, I NA ZALOST OVAKVIH DOGADAJE. DA JE NEKOM SRECOM POSLUSALA–PRISTALA NA RASTAVU DANASNJI ISHOD NE BI IMAO OVAKAV FIJASKO.GDJE NEMA KVALITETA U BRAKU TO JE BOLJE PREKINUTI-RASTATI SE. SAMA ZRTVA JE PREZIVLJAVALA NASILNICKO PONASANJE OD NJEGA I RANIJE. VISE NEGO STO JESTE.DNK EMISIJA NIJE MOGLA DA UTICE, POMOGNE VISE OD ONOGA STO JESTE, ONI NEMAJU TU NADLEZNOST, POKUSALA JE ISTA VODITELJICA DA JE URAZUMI DA SE RASTAVI ,DA NEIDE NA SILU, I DA SVIJET NIJE PROPAO.TAKO NE OKRIVLJUJTE VODITELJICU DNK KOJA JE JAKO RAZUMNA I UVIJEK POKUSAVA DOCI DO SRZI BRACNOG PROBLEMA. UVIJEK JE SITUACIJU GLEDALA DA IZGLADI–POMOGNE–SPASI, STA JE ONA MOGLA DA URADI U OVOJ SITUACIJI ?A NIJE?..NI SOCIJALNE SLUZBE SE NE TRGAJU BAS DA POMOGNU!!!

 7. samo me zanima na koliko ce ga osuditi mada nje nema pa nema kasno je sad bilo sta raditi ali ovo je SRBIJA i takvi kao sto je on maltretiraju svoje bliznje i ponosno setaju svakoga dana pored nas NAZALOST

Comments are closed.