DESNA RUKA PREDSEDNIKA SRBIJE Suzana Vasiljević otkriva: Evo kakav je Vučić kao šef!

Vučić

Foto: Fejsbuk / SuzanaVasiljevic

Suzana Vasiljević je već 6 godina savetnica za medije predsednika Srbije Aleksandra Vučića. Retko se pojavljuje u medijima u “prvom licu”, a sada je otkrila kako izgleda sarađivati sa njim.

Na pitanje kakav je kao šef, odgovara uz osmeh – komplikovan!

“On je veoma odgovoran, mnogo radi, detaljan je, što od vas zahteva koncentraciju 24 sata dnevno. Ono što bi nekom od umora promaklo, njemu nikad ne promakne bez obzira na to koliko sati je spavao ili nije spavao. Zahteva preciznost, ozbiljnost, nije jednostavno pratiti ga. Ima malo saradnika, ne zato što neće više, već zato što malo ljudi može da prati ovaj tempo. Život van posla ne postoji, radno vreme je 12, 14 sati, nekad i duže”, objašnjava ona.

AKO HRVATI ŽELE RAT, PA IMAĆE RAT! Dačić: Beograd spreman da odgovori Zagrebu!

Vasiljevićeva dodaje i da Vučić, iako ljudima deluje drugačije, prihvata kritiku i to vrlo rado, ako dolazi od nekoga kome veruje.

“Kaže da smo savetnica za spoljnu politiku Tanja Jović i ja predstavnice građanske Srbije u kabinetu, Nikola Selaković nacionalne Srbije, Ivica Kojić, šef kabineta, umerena struja. Najteže je to što retko dva puta prespavate u istom krevetu, u istom hotelu, gradu. Prošle godine smo išli iz Kazahstana u Abu Dabi, a razlika u temperaturi bila je 60 stepeni. Plus vremenska razlika. Da se spakujete, ispeglate, to je teško. I to što niste kod kuće. Ne viđam prijatelje, porodicu, sestrića Nikolu i sestričinu Petru”, priča ona.

Srbija

Foto: Tanjug/Dragan Kujundzic

Ipak dodaje da, uprkos svemu, na svakih 5 dana pomisli – sad je gotovo, ja više ne mogu!

“Kad vidite napredak, sve što se dešava oko vas, Beograd pun turista, Srbiju na naslovnim stranama svetskih magazina, kada Si En En ili Bi Bi Si kažu da je Srbija destinaciju koju turisti treba da posete, kad pogledam Er Srbiju u čijem sam rađanju učestvovala… Vidim onda neku svoju malu ulogu i kažem – dobro, ajde još godinu dana, pa ću u penziju”, zaključuje Vasiljevićeva.

(Dnevne.rs/Kurir.rs/Izvor: Ivana Mastilović Jasnić, Blic)