DEJAN LUČIĆ: “Očekujem, da Tramp povuče vojsku iz Bondstila”

Foto: Tanjug/​Filip Krainčanić

Dejan Lučić, srpski publicista, geopolitičar i teoretičar, rekao je da Srbija očekuje da Tramp, u dogledno vreme, povuče vojsku iz Bondstila, te da će tu bazu preuzeti Rusi.

Lučić je izneo svoj stav da Srbija između dve stolice mora da se opredeli za rusku i obrazložio ga:

– Ako dođu S-400 sistemi, onda niko ne sme da nas tuče, da nas bije. Ja očekujem, u dogledno vreme, da Tramp povuče vojsku iz Bondstila, a ova „vojska Kosova“ treba da bude čuvar Bondstila dok tu bazu ne preuzmu Rusi – rekao je Lučić u emisiji „A šta vi mislite“ autoru i voditelju Ratku Dmitroviću na televiziji Ras.

SPREMLJENI SPISKOVI NEPOŽELJNIH: Albanci SPREMAJU HAOS na Badnji dan?!

On je dodao da bi teoretski protivnik tom scenariu mogla biti Angela Merkel ili njen naslednik, ali da Putin može uticati na njih da shvate da su Kosovo i Metohija Srbija.

Komentarišući situaciju u Crnoj Gori, Lučić kaže da „kad počnu da ih kolju Albanci, svi Crnogorci će se setiti da su Srbi“! On kaže da su Englezi, pre svega Rotšild, odigrali glavnu ulogu u otcepljenju Crne Gore od Srbije.

CARINIK NA HORGOŠU UŠAO U AUTOBUS DA POKUPI PASOŠE: Kada je video ventilacioni otvor, autobus je izdvojen za kontrolu mobilnim skenerom! (FOTO)

Lučić je podsetio na svoju procenu da ima samo 800.000 Albanaca na Kosovu, te da 120.000 njih godišnje odlazi u zapadne zemlje, a da će na Kosovu ostati samo Albanci koji se bave trgovinom drogom.

(Dnevne.rs/Intermagazin.rs/Izvor: Informer, Srbija Danas)