DECA SE SMRZAVALA, JER IM NISU OBEZBEDILI DRUGI PREVOZ: Pukla šina, voz iz NS za Beograd

zima

Foto: Kurir

Prepun brzi voz iz Novog Sada za Beograd, sa polaskom u 10.58, satima je juče stajao na stanici u Inđiji zbog pucanja šine, pa su se putnici, među kojima je bilo i dosta dece, smrzavali jer im iz “Srbija voza” nisu obezbedili drugi prevoz.

– Obećano nam je da će doći varilac iz Rume koji je bio na svinjokolju. Putnicima je ponuđen povraćaj novca i da se snalaze ili da čekaju minimum tri sata.

-U vozu je isključeno grejanje, a toalet je zaključan. Revoltirani putnici nisu znali šta da rade, jer je autobuska stanica bila daleko – rekao je za Kurir jedan od putnika.

VREMENSKA PROGNOZA ZA CELU ZIMU: Meteorolozi kažu da nas narednih meseci ČEKA PRAVO IZNENAĐENJE

U vozu je bila i Vesna Mihajlović iz Gajdobre sa dvoje dece od pet i 11 godina.
– Prvo su nam rekli da će sve brzo biti popravljeno, onda da nećemo moći da krenemo za dva sata, i na kraju da se ne zna uopšte kada će voz krenuti. Trebalo je da pošalju drugi voz iz Beograda ili bar autobus da nas prevezu, ali ništa nisu organizovali.

-Voz je bio pun putnika. Neki su prihvatili da im se vrate pare, a mi nismo pristali jer smo se nadali da će se nešto rešiti – kaže Vesna i dodaje da često putuje vozom i da nije prvi put da se dešavaju zastoji.

Kako saznajemo, voz je posle višečasovnog zastoja krenuo za Beograd, a svedoci tvrde da je išao 5 km/h. Iz “Srbija voza” nismo dobili odgovore.
(Dnevne.rs/Izvor: Kurir.rs, Slavica Tomčić)