DA SE ČOVEK NAJEŽI: Misteriozni čovek obilazi Jelenin grob i stoji zagledan u spomenik

fantomka

Foto-montaža: Facebook/Jelena Jeca Krsmanovic, Profimedia/Panthermedia

Poslednjih desetak dana na njenom grobu često viđam nepoznatog muškarca koji dugo stoji zagledan u spomenik. Pošto ga ne znam iz Borče, u prvi mah sam pomislila da je to neki njen prijatelj ili rođak iz unutrašnjosti. Ali, pošto sam gotovo svakodnevno počela da ga- viđam, sve mi je postalo izuzetno sumnjivo – priča penzionerka iz Borče

Krupan sredovečan čovek sa bradom svakodnevno već nedeljama dolazi na grob pevačice Jelene Marjanović, koja je ubijena početkom aprila, i nepomično gleda u njenu sliku na spomeniku.

[adsenseyu4]

Ekipa ovog lista pokušala je da razgovara s njim, ali kad su mu prišli, mračan čovek sa bradom, obučen u farmerke i kožnu jaknu, odmah okrenuo i brzim korakom napustio groblje, bez ijedne reči.

Na najnoviji fenomen u vezi s misterioznim ubistvom pevačice Jelene Marjanović skrenuli su pažnju sami stanovnici Borče. Oni su na groblju primetili neobičnog čoveka koji redovno stoji ispred spomenika zverski masakrirane “Zvezde Granda”.

– Svakodnevno posećujem grob pokojnog muža koji je sahranjen nedaleko od Jelene Marjanović. Kada krenem kući, prođem uvek i pored njenog grobnog mesta, jer mi je mnogo žao te mlade žene. Međutim, poslednjih desetak dana na njenom grobu često viđam nepoznatog muškarca koji dugo stoji zagledan u spomenik. Pošto čoveka ne znam iz Borče, u prvi mah sam pomislila da je to neki njen prijatelj ili rođak iz unutrašnjosti. Ali, pošto sam gotovo svakodnevno počela da ga viđam, sve mi je postalo izuzetno sumnjivo. Njoj porodica ne dolazi ni izbliza tako često, a taj čovek je stalno tu. Uz to izgleda kao da baš nije pri sebi, nekako je hladan i odsutan. Ljudi u Borči su već počeli da sumnjaju da je upravo to Jelenin ubica – ispričala je penzionerka iz Borče, koja nije želela da joj se objavljuje ime.

[adsenseyu1]

Stručnjaci smatraju da se kod određenog broja ubica posle nekog vremena javi griža savesti i da posećuju mesto zločina ili grob žrtve.

Klinički psiholog Milan Kostić rekao je da kod zločina iz strasti ubici posle nekog vremena počne da nedostaje žrtva.

– Nisu sve ubice “profesionalci” i kriminalci. Kada ovakav zločin izvrši donekle normalna osoba, zbog “žute minute” ili nečega drugog, posle nekog vremena, kada se sve slegne, javlja se kajanje i griža savesti. Osoba postaje u potpunosti svesna šta je uradila i to je izjeda iznutra. Takođe, ubici počinje da nedostaje žrtva, jer je u pitanju zločin iz strasti, a tu su upletene i emocije. Kod ovakvih slučajeva se događa da se ubica vraća na mesto zločina ili na sam grob žrtve – objasnio je Kostić

[adsenseyu5]

(Dnevne.rs/Telegraf.rs /Izvor:Informer.rs)

[adsenseyu2]