DA LI ZNATE ZAŠTO ALBANCI IZ MAKEDONIJE PRELAZE U SRBIJU: Nešto se desava – neće ni u Prištinu, ni u Albaniju, šta se krije iza ovoga?

egzodus
Na graničnom prelazu Tabanovce, srpska policija registrovala je kolonu vozila makedonskih tablica kako se približava granici. Vozila su napravila ogromnu gužvu na granici

Zbog nemira koji su rano juče izbili u Kumanovu, veliki broj Albanaca koji žive u tom gradu uputili su se put granice sa Srbijom, gde masovno prelaze u našu zemlju.

PUCNJAVA IZ VATRENOG ORUŽJA OKO SKOPLJA: Čula se paljba u okolini makedonske prestonice! (INFO)

Na graničnom prelazu Tabanovce, srpska policija registrovala je kolonu vozila makedonskih tablica kako se približava granici. Vozila su napravila ogromnu gužvu na granici.

[adsenseyu4]

Iako vozila nesprečeno prolaze makedonsku granicu Premin, pojačani su pretresi od strane makedonske policije. A sa srpske strane su građani zaglavljeni.

egzodus

Printskrin: Tanjug

Kolona, uglavnom sastavljena od kamiona, duga 4 kilometra, sa makedonske strane, zaglavljena je čitavih 6 satu na granici. Šoferima je sa makedonske strane granice rečeno da ne funkcioniše sistem evidencije na Srpskoj granici.

Iako srpska granica nije zvanično zatvorena, prolaz vozila je izuzetno otežan.

I juče popodne, u koloni automobila i 12 autobusa s kumanovskim registracijama, stanovnici Kumanova albanske nacionalnosti prešli su granicu na prelazu Preševo iz Makedonije u Srbiju.

[adsenseyu1]

Malo ko od njih je raspoložen da govori za medije, ali navode, ne predstavljajući se, da se sklanjaju od sukoba.

S obzirom na to da su inicijatori nemira u Makedoniji zapravo Albanci, tačnije pripadnici UČK koji žele da stvore Veliku Albaniju, nije poznato zašto su se stanovnici Kumanova albanske nacionalnosti uputili baš u našu zemlju, a ne u Prištinu ili u Albaniju.

Foto: Tanjug/AP/Visar Kryeziu

Podsetimo, u nemirima u Kumanovu do sada je život izgubilo šest policajaca, a 33 je ranjeno. Žrtava ima i na strani terorista, ali za sada nije poznat tačan broj.

(Telegraf)

11 Comments on "DA LI ZNATE ZAŠTO ALBANCI IZ MAKEDONIJE PRELAZE U SRBIJU: Nešto se desava – neće ni u Prištinu, ni u Albaniju, šta se krije iza ovoga?"

 1. Srbi nikada se nećete opametit,neka idu u Prištinu al u Albaniju.Eto vam dodatnih problema.

 2. Не иду ни у Приштину јер ће тамо ускоро да заигра мечка…Не разумем шта Ви пратите. Па они су већ одселили већину својих (старци,жене,деца) са Косова и Метохије…

 3. Arnaut=problem,smrt je najbolje resenje nema arnauta =nema problema!J.V.Staljin

 4. otvori oči | 11. маја 2015. at 00:43 |

  Kakva glupost naših vlasti ili bolje reći da možda imamo izdajnike u vlasti koji su dopustili ovim “izbeglicama” da uđu u zemlju i za koju nedelju isceniraju egzodus i progon od strane srpskih organa reda i eto problema! Lepo sam pročitao par pametnih komentara koji kažu da odmah treba zatvoriti granicu za sve i nema puštanja u zemlju ali…

 5. Rikhart Hur | 11. маја 2015. at 09:20 |

  bežte bre srbi ovi će da vas pojebu…

 6. Mile Popovic | 11. маја 2015. at 12:42 |

  ne mogu da verujem da ovi nasi konji ,,majmuni nista ne vide dalje od nosa….kako ih namestaju pa to i slepš vidi…konji zatvorite granicu i postajte samo srbe…i kraj nek se ubijaju međusobno…

 7. Mi znamo , zašto “Albanci” napuštaju Kosovo , samo glupi srpski vrh ne zna ???

 8. ref um leks | 11. маја 2015. at 14:25 |

  srbijanskim vlastima je obećano da ima ko misli o svemu, a da to nisu oni, srbijanci, a sasvim je jasno da su ti ‘prebjezi’ u stvari ‘specijalna vojska’ koji će i u srbiji inscenirati kako im srbijanska vlast ometa miran život, te će bježati dalje, a gdje već dalje u srbiju! sutra će srpski živalj bježati od njih zbog nereda sličnih kao u kumanovu, i … tako dok NATO ne kaže – dosta!
  nagradno pitanje je – kad će NATO reći – dosta!!!

 9. Sta ce Siptarija u Srbiji???ulaze pa ce posle po Srbiji da ratuju.Sto ih pustaju nije mi jasno.

 10. Nek idu kod Tacija

Comments are closed.