“CRNI SVATOVI”: Sahranjena Kristina (16) u beloj venčanici sa DVA BELA CVETA, koja su prekrivale rane od metka

sahrana

Foto: Telegraf

Kristina je sahranjena juče na lokalnom groblju u beloj venčanici. Na glavi je imala veo, a na slepoočnicama dva cveta kako bi prikrili rane od metka.

Devojčica Kristina Aleksadrović (16) iz Malajnice kod Negotina, koja se u subotu ubila iz očevog pištolja, sahranjena je juče na lokalnom groblju u beloj venčanici u belom kovčegu. Na glavi je imala veo, a na slepoočnicama dva cveta kako bi prikrili rane od metka.

Majka Lidija Aleksandrović jecala je nad belim kovčegom nesrećne devojčice koju je došlo da isprati na stotine rođaka, prijatelja i školskih drugova.

– Pile moje, ustani da vidiš svoje crne svatove… Poslala sam te u školu po diplomu, mislila sam da će ovo društvo na svadbu da ti dođe, a sad liju suze pred kućom našom… – zavapila je Lidija.

Jednako teško bilo je i Kristininom dedi, piše Informer.

– Zašto ona… Zašto ne ja. Ona bi trebalo da se veseli sa ovim drugaricama, da joj pripremamo svadbu, a ne s venčanicom da je otpraćamo u grob. Bila nam je radost, uvek nasmejana, kao sunce nam je obasjavala kuću, a sad…

[adsenseyu4]

Uz zvuke trubača, koji su najpre svirali kolo, a potom posmrtni marš, od Kristine su se oprostili školski drugari njenog godinu dana mlađeg brata, a potom i njeni drugari iz odeljenja.

Drugarice su znale za njenu simpatiju i za čarke koje su postojale među njima, ali sumnjaju da je zbog toga digla ruku na sebe. Taj mladić nije bio na shrani.

Otac Zorislav Đorđević nem je stajao i pridržavao suprugu Lidiju dok ju je ljubila u čelo. On je najpre uhapšen, a potom pušten da se brani sa slobode jer je dao deci da malo pucaju u dvorištu, ali nije ni slutio šta bi Kristina mogla da uradi.

Foto: Facebook

Prema jednoj verziji, devojčica je namerno sebi uperila pištolj u glavu kako bi se ubila jer je patila nakon raskida sa momkom.

Ali istraga pokazuje da je devojčica najverovatnije nesmotrenošću uperila pištolj u sebe koji je potom opalio. Sledećeg dana u podne devojčica je izgubila život uprkos teškoj borbi lekara u borskoj bolnici.

[adsenseyu1]

(Dnevne.rs/Izvor:telegraf.rs)

[adsenseyu2]