ČOPOR OD 12 PASA IZUJEDAO BAKU (76) NA GROBLJU! Stravični detalji KRVAVOG NAPADA u Nišu (INFO)

yubi

pixabay

Čopor od 12 pasa lutalica izujedao je po celom telu jednu Nišlijku staru 76 godina jutros oko 6.30 časova na Starom groblju u Nišu

Čopor od 12 pasa lutalica izujedao je po celom telu jednu Nišlijku staru 76 godina jutros oko 6.30 časova na Starom groblju u Nišu. Povređena žena je nakon ukazane medicinske pomoći prebačena u Urgentni centar u Nišu.

[adsenseyu5]

– Žena je krvnički izujedana po celom telu. Lekari koji su ukazivali pomoć povređenoj ženi kažu da nikada u svojoj dugogodišnjoj praksi nisu videli takav slučaj. Ona je izujedana bukvalno po celom telu osim glave. Sumnja se čak i da joj je ruka polomljena od ujeda – kaže lekar Hitne pomoći u Nišu dr Dušan Gostović.

Po dolasku lekara psi lutalice umalo nisu napali i ekipu Hitne pomoći, ali se sve srećom završilo samo na pretećem režanju.Povređena žena prebačena je u Urgentni centar na dalju dijagnostiku.

Ovo je drugi napad pasa lutalica za manje od 24 časa u NIšu. Jedna prolaznica ujedena je sinoć oko 19:45 časova u parku Čair ali ona ima lakše povrede.

Ona se sama javila u ambulantu Hitne pomoći nakon čega je sama sa uputom otišla na dalji pregled pa se sigurno radi o jednom ujedu i lakšoj povredi.

[adsenseyu1]

(D. R. /Telegraf)