ČITAVA SRBIJA JE ALARMIRANA! Nestao mladić iz Smedereva! Drugaru ostavio potresnu poruku (FOTO)

Banja

Foto: Dnevne.rs

Časlav Živojinović (24) iz sela Vranovo kod Smedereva nestao je u utorak, 29. oktobra, oko 10 sati i 30 minuta, kada je kolima otišao od svoje kuće, i od tada se ne javlja. Nestanak je policiji prijavljen istog dana u popodnevnim časovima.

– Nestanak je prijavio njegov stariji brat, nakon čega su preduzete sve neophodne mere za ovakve slučajeve, raspisana je centralna objava za nestalim licem i o tome obaveštene sve policijske uprave na teritoriji Srbije. Za sada nema novih saznanja niti informacija da je negde pronađen – potvrđeno je u PU Smederevo.

Časlav je u utorak pre podne, bratu i ocu sa kojima živi, rekao da ide do grada u banku. Odvezao se u automobilu “ford fokus“, ali se nije vratio kući, kada se porodica uznemirila i prijavila nestanak.

nestanak

Časlav Živojinović, nestanak, Foto: Printskrin

– Poslao mi je samo poruku u kojoj me moli da mu čuvam brata i oca, to je sve što mogu da kažem – navodi mladić koji se predstavio kao Miljan, čiji je kontakt podeljen uz sliku nestalog Časlava na društvenim mrežama, uz apel za pomoć i informaciju o tome gde se nalazi.

– Bilo je nekih dojava, da je viđen u Smederevu kod OŠ „Dimitrije Davidović“, pa navodno u selu Mihajlovac, pa u Kovinu, ali se ispostavilo da nijedna od njih nije tačna. Prošlo je dva dana, a ne znamo ništa o njemu – navodi ovaj mladić.

Časlav živi sa ocem koji je bolestan i starijim bratom u Vranovu, a nakon razvoda, njegova majka odselila se u neko mesto u Banatu.

   

(Dnevne.rs / Alo.rs/ Izvor:Informer/I.L.)