BUKTINJA NA PUTU: U sukobu srpskih navijača IZGOREO KOMBI

nož

Foto ilustracija: Dnevne.rs /pixabay

Desetak navijača Crvene zvezde prebijeno je sinoć oko 23 sata na autoputu E75 kod Novih Banovaca, a njihov kombi kojim su se vraćali sa utakmice Crvena Zvezda – Makabi je zapaljen i potpuno je izgoreo.

Kako saznaje ”Blic”, do obračuna je došlo nakon što su navijači Partizana sa dva automobila preprečili put vozilu u u kome su bili Zvezdaši i palicama počeli da ih tuku i pale bakljama.

[adsenseyu4]

– Prizor je bio jeziv. Odjednom su izleteli Grobari iz dva automobila i počeli da vade mladiće iz kombija i da ih bacaju po putu. Tukli su ih palicama zverski . Onda su počeli da bacaju baklje u kombi i kada se on zapalio seli su u kola i pobegli u smeru Novog Sada – priča za ”Blic” jedan od očevidaca.

Kaže da je odmah pritrčao da pomogne nesrećnim mladićima, za koje kaže da su bili tinejdžeri.

– To su deca. Najstariji ima 20 godina, siguran sam. Bilo je strašno gledati ih onako razbacane po putu i uplakane. Nas nekoliko im je priteklo u pomoć i počeli smo da ih sklanjamo dalje od kombija, a policije ni od korova. Nije ih bilo minimum pola sata i kada su došli sve je bilo gotovo. Kombi skroz izgoreo – priseća se sagovornik ”Blica”.

Kako saznajemo, niko od nesrećnih mladića nije zadobio povrede opasne po život, a policija još nije izdala zvanično saopštenje u vezi sa ovim slučajem.

[adsenseyu5]

(Dnevne.rs /Izvor:Zlatko Čonkaš, Blic.rs)

[adsenseyu2]

[adsenseyu1]