BRUTALNO UBISTVO U BATAJNICI: Mačetom ga ubo, posekao ga po preponama i odsekao mu je nos! (FOTO)

ubistvo
Bezumno ubistvo Stevana Katilovića šokiralo je javnost Srbije. Nesrećnog mladića brutalno je juče ubio pešak nakon svađe i tuče u ulici Svetog Rafaila Šišatovačkog u Batajnici. Katilovićevi komšije i prijatelji u potpunom su šoku i tvrde da je on bio divan, pošten i vredan mladić.

Podsetimo, Kailovića je prema izjavama očevidaca, njega je napao za sada neidentifikovani muškarac. Očevici su rekli da se Katilović spremao da se isparkira sa svojom “dačijom sandero”, kada je zamolio pešaka da se malo pomeri pošto je uska ulica. Tada se suočio sa nezamislivom brutalnošću neidentifikovanog napdača.

Šef policije otkriva koji se automobili, i zašto, najviše kradu! (SPISAK)

– Stevan je izašao iz kola, svađali su se i potukli. Taj čovek je odjednom izvukao mačetu. Nekoliko puta ga je ubo, posekao ga po preponama i odsekao mu je nos! – u šoku su juče ispričale Stevanove kolege koje su se okupile na licu mesta.

[adsenseyu4]

Kada je Stevan pao na zemlju, napadač je otrčao u nepoznatom pravcu, a njegova supruga Nena je pokušala da spase onesvešćenog supruga. – Pokušala je da mu izvadi jezik i dozivala ga je, ali njemu već tada nije bilo spasa – kažu kolege.

Stevan i Nena Katilović

Ivan Grubić, komšija Nene i Stevana Katilovića ispričao je stravične detalje celog događaja.

– Kada sam izašao napolje, devojka je ležala na muškarcu koji je bio u lokvi krvi. Nigde nikog drugog nije bilo, pusta ulica. Čuli smo pre toga koškanje, ali niko nije mogao da nasluti šta se desilo – rekao je Grubić

[adsenseyu1]

Komšije su tek tada shvatile šta se desilo i pozvali su policiju i Hitnu pomoć koju su, kako kažu, čekali više od 20 minuta.

Ivan Grubić

Da tragedija bude još veća, sve se odigralo na samo desetak metara od stana u kojem su Stevan i njegova supruga živeli. O Stevanu, koji je u kompaniji SBB radio 11 godina, kolege imaju samo reči hvale.

– Bio je divan momak, pošten i vredan. Mogao si da ga mažeš na hleb. Šta se desi ljudima da tako puknu odjednom, kakvo nas je ovo vreme snašlo – unezvereno su juče pričale kolege Stevana Katilovića.

Prijatelji nesrećnog muškarca sinoć su se okupili u stanu u kojem su Stevan i Nena živeli.

– Nema utehe, ovo je strašno, znam ga ceo život, drugari smo od malena. Bio je dobar čovek. Ja ne znam šta je ovo – kroz suze, tugu i bes sinoć je uviđaj pratio Stevanov prijatelj.

(Blic)