BRUTALNO PONAŠANJE VOZAČA NIŠ EKSPRESA: Izbacio đaka prvaka iz autobusa van stajališta, jer nije imao mesečnu kartu kod sebe

dete

Foto: Kurir.rs

Bezdušno: Po ciči zimi i debelom snegu, juče u 7.35 ujutru, vozač je nasred raskrsnice, van stajališta, izbacio osmogodišnjeg Lazara, koji je zaboravio mesečnu kartu za prevoz do škole.

Vozač gradskog autobusa „Niš ekspresa“ u Prokuplju izbacio je iz autobusa osmogodišnjeg dečaka Lazara nasred ulice, van stajališta, jer prvačić nije imao kod sebe mesečnu voznu kartu!

Dečak je prevozom krenuo u školu, a da stvar bude gora, završio je u snegu nasred raskrsnice. To se dogodilo u sredu, oko 7.35 sati, kada je zabeleženo ledenih minus šest stepeni u Prokuplju.

Baka se uplašila

Lazareva majka Marijana Glođović revoltirana je bezdušnošću vozača koji je njeno dete izbacio na zimu jer je zaboravio da ponese mesečnu kartu.

SUPRUGA NAPISALA SVE NJEGOVE HITOVE: Kad ga je napustila, seo je u svoju fotelju i UMRO za njom

– Do autobuskog stajališta ga je ispratila moja majka i kada je autobus stao, rekla je vozaču da dete ima mesečnu. Lazar je ušao u autobus i vozilo je krenulo. Moja majka je pošla kući kada je čula Lazara. Iznenadila se i uplašila kada ga je videla nasred raskrsnice.

-On joj je rekao da je vozač tražio da mu pokaže kartu i da je on gledao u ranac, ali da je nije našao, pa je vozač zaustavio autobus, van stanice, i rekao mu da izađe – objašnjava Marijana za Kurir.

Ona dodaje da je sreća što njena majka nije daleko odmakla i mogla je brzo da dođe do unuka. Zajedno su sačekali naredni autobus, jer ih na ovoj relaciji, s obzirom na to da ih koriste radnici i učenici, u jutarnjim satima ima nekoliko.

MISLIM DA ĆEMO UMRETI, NE PAMTIM KADA SMO JELI: Darko i njegova supruga žive u mraku 2 godine, smrzavaju se na debelom minusu

Brutalna pravila

– Opet je s njim ušla u drugi autobus, platila kartu i Lazar je ipak na vreme stigao u školu. Zvala sam i prokupačko predstavništvo „Niš ekspresa“ i ispričala im šta se desilo. Žena koja se javila je rekla da dete ne bi smelo da se vozi bez karte, ali nije dalje bila raspoložena za razgovor. U redu je da se poštuju pravila, ali izbaciti prvaka iz autobusa na minus, bez pratnje, i to van stanice, mislim da ne bi smelo da se desi. Ne smem ni da pomislim šta je moglo mom sinu da se desi – kaže vidno uzbuđena Marijana.

DANAS MU ZAVIDE MNOGI: Ivan (22) otišao na selo, kupio 20 jarića i započeo biznis (FOTO)

(Dnevne.rs/Izvor: Kurir.rs/ Biljana Roganović)